Архив Survivor

Николай Мартинов победи Силвия в 48 часов дуел

Добави коментар

“Островът на изгнаника” е новата сюжетна линия в Survivor: Oстровите на перлите

От тази вечер в Survivor: Островите на перлите започва нова сюжетна линия – Островът на изгнаника.

Николай Мартинов победи Силвия в 48 часов дуел

В предаването на bTV “Тази сутрин” главният редактор на шоуто, Иван Спасов и репортерът Емил Спахийски разкриха, че това е мястото, на което всеки участник  ще живее абсолютно сам, докато племето Балбоа не изпрати един от членовете си при него. За разлика от миналата година, сървайвърите, които отиват на острова, ще бъдат избирани от победителите в изпитанията за награда. Тези, които бъдат изпратени, ще мерят сили в дуел с участника, който е на острова. Победителят от дуела ще има право да избира дали да се върне в племето Балбоа, или да остане на Острова на изгнаника. Предимството на изгнаниците се крие в това, че няма как да бъдат изгонени, защото не участват на племенен съвет, за сметка на това обаче остават извън коалициите и при първа загуба в дуел, могат да бъдат върнати в племето, откъдето останалите да ги изгонят. Така Островът на изгнаника ще се превърне в най-стратегическото място в играта. Неговите обитатели ще могат да бъркат стратегиите на останалите участници в племето Балбоа. Именно там ще се случат и най-големите обрати в оцеляването на островите на перлите.


Друго нововъведение в правилата ще б
ъде властта на победителите в игрите за имунитет. Освен спокойствие, победителите ще печелят правото да определят четирима души, за които ще може да се гласува по време на съветите. Това отново ще доведе до напрежение между участниците и техните коалиции.
Девет души от общото племе ще съставляват журито, което в края на шоуто ще даде своите гласове за излъчването на третия победител в българските издания на Survivor.

Николай Мартинов победи Силвия в 48 часов дуелТази вечер в епизода на Survivor:Островите на перлите оцеляващите в  Балбоа ще изгонят един от съплеменниците си. Участничка ще разкрие чувствата си към друга в племето, а друг от оцеляващите ще поеме към Острова на изгнаника.

Веднага след като се събудиха участниците започнаха да правят разбор на преживяното по време на унификацията. Яна не спести суперлативи за Ваня, като каза че военната е била най-секси на партито. Овации за танците си получи и плувкинята Женя както и Али, Иван и Спас. Докато едни се веселяха, други вече крояха стратегии. В интервю Спас сподели, че не се чувства комфортно в обединеното племе, защото Иван в прав текст му е казал, че ще бъде първият изгонен.

 Още преди да се опомнят след запоя членовете на Балбоа получиха и своето първо задание. Сървайвърите изпратиха Жени и Гергана в близкото село Сабога, за да пазарят продукти и инструменти за 120 долара. Оказа се, че в селото има само един магазин, което накара момичетата да влизат по къщите и буквално да купуват мръсните посуда от местните жители. По пътя си срещнаха и деца носещи банани, които момичетата излъгаха безпроблемно и само срещу няколко бисквити успяха да вземат около 30 банана. Накрая стигнаха и до местния свещеник, който ги благослови, а те направиха дарение на църквата с остатъка от парите си. Така доволни се запътиха към първата игра за имунитет където ги очакваха останалите им съплеменници.

Този път играта се състоеше от три етапа -  в първия те трябваше да съберат по два символа. Във втория – да минават под и над греди, разплитайки въже. В третия -  да преминат през греди и да стигнат на специална платформа. До последно играта си оспорваха Спас и Яна Маринова, но в крайна сметка самбистът се оказа  по-бърз. Така Спас обърка сметките на всички в племето, защото освен личен имунитет той получи правото да посочи четирима от съплеменниците си, за които останалите ще могат да гласуват за изгонване по време на предстоящия съвет.

Докато членовете на Балбоа се състезаваха за имунитет Николай и Силвия продължиха да стоят в клетките, борейки се за шанс да се върнат в играта. И двамата за пореден път разкритикуваха повечето от бившите си съплеменници, като Радулова заяви, че вместо не, в клетката е трябвало да бъде Галина, наричайки я “мръсница”.
В крайна сметка след 48 часа “Малкото Силве”, както я наричаха съплеменниците й, че не може повече и трябва да напусне оцеляването. Така на практика тя върна Николай в играта, който получи възможност да отмъсти на останалите и да покаже на дъщерите си, че и сам човек може да стигне далеч в оцеляването.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7