Актуално В програмата

Аня Пенчева във „Вечерното шоу на Азис” - 6 ноември

Добави коментар

Аня Пенчева във „Вечерното шоу на Азис”: „Сашо Диков ме научи да бъда дисциплинирана” - 6 ноември
Партньорът на танцуващата звезда си падал романтик

Гост във „Вечерното шоу на Азис” днес, 6 ноември, ще бъде отпадналата през отминалата седмица звездна двойка в Dancing Stars – Аня Пенчева и Ангел Спиров.

Примата на българския театър ще влезе в студиото на Васко с оскъдния си костюм от последния танц в шотуо.

„Ти си единственият човек, който ме кара да се обличам, а не да се събличам”, ще възкликне актрисата в отговор на забележката на водещия относно облеклото й.

Аня Пенчева и Ангел Спиров


„Рангел е прекрасен и бих се радвала, ако ми е гадже, но той си има има фен клуб и така разочаровате неговите почитателки”, ще коментира Аня Пенчева закачките на Катето и Азис по повод отношенията с партньора й. А по темата за клюките, че е била любовница на Тодор Живков, танцуващата звезда ще обясни, че всъщност той не ѝ е подарявал апартамент, а ѝ е дал възможност да си купи такъв на актуалните за онова време цени. „За съжаление не ме е чукал. Той много обичаше изкуството - театъра, киното и артистките”, споделя за народния вожд Пенчева.

На въпросът на Катето как е живяла с бившия си мъж Сашо Диков, Аня отговаря, че не може да каже нищо лошо за него. „Боготворя всичките му качества, макар че много тормоз съм имала от него. Защото той ме научи да бъда дисцплинирана, научи ме, че трябва винаги да се чувствам в кондиция – физически и психически”, откровена е в шоуто секс символът на българското кино.

Аня Пенчева във „Вечерното шоу на Азис”  - 6 ноември

„Когато разбрах с кого ще си партнирам, вече бях подготвен за това”, коментира слуховете за предполагаема интимна връзка с Аня Пенчева симпатичният танцьор Рангел Спиров. В момента той нямал гадже, разделил се с последната си приятелка малко преди началото на Dancing Stars. Чувствителният младеж останал разочарован от нея, тъй като се оказала доста меркантилна. „Наистина в днешно време момичетата се впечатляват от мъже, които могат да им предоставят материални блага, а не от таннцьори с умения”, констатира Рангел пред Василка. Той харесвал свещите, романтиката и нежните отношения. Даже наскоро получил на улицата директно предложение за секс, в резултат на което много се смутил.

„Танците учат на джентълменство”, споделя шампионът Спиров. Според него танцът възпитава момчетата как трябва да се отнасят с младите дами, като едновременно с това е и вид форма на себеизразяване. „Красивите движения в танца издават характера на всеки танцьор, затова и всеки танцува по различен начин”, категоричен е чаровният латино състезател.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделелник до четвъртък от 22:00 часа и в петък от 23:00 часа , само по ТВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV