Архив Survivor

Силвия и Николай започнаха най-тежкия дуел за завръщане в оцеляването

Добави коментар

Силвия и Николай започнаха най-тежкия дуел за завръщане в оцеляването.“Балбоа” е името на обединеното племе.
Тази вечер в епизода на Survivor: Островите на перлите дуелът между Николай и Силвия ще приключи и един от тях ще получи шанс да се завърне в оцеляването. Членовете на обединеното племе Балбоа ще се изправят в изпитание за имунитет, но този път победителят ще получи по-различни права, които отново ще накарат всички в играта да преосмислят стратегиите си.

Силвия и Николай започнаха най-тежкия дуел за завръщане в оцеляването

След като бяха изгонени от племената си, Николай Мартинов и Силвия приеха предизвикателството и се изправиха един срещу друг в най-дългия дуел в оцеляването. Двамата бяха затворени в клетки без вода и храна. Целта пред всеки един от тях беше да издържи колкото може по-дълго. Този, който спечели дуела, получава шанс да се върне в играта отново. Минути след като бяха затворени в клетките, небето на остров Хибралеон тотално се разтвори, за да изсипе истински порой над двамата оцеляващи. И докато те даваха всичко от себе си, членовете на Пачека и Мого Мого  се простиха с лагерите си като изгориха всичко в тях и след това поеха към мястото на обединението. На специална церемония те върнаха старите си отличителни знаци и получиха тези на новото племе – Балбоа. Веднага след това се изправиха в изпитание за личен имунитет. Участниците трябваше да подредят пъзел с числа. Печели този, който първи се справи със задачата. Това се оказа Яна Маринова, която успя да подреди елементите най-бързо от всички. Малко по-късно участниците се нахвърлиха със зъби нокти върху празненството, като първо изядоха всичко сладко, а след това започнаха и с алкохола. Партито не мина и бе стриптийз – Али, Иван и Спас забавляваха жените в племето само по хавлии.

Докато в Балбоа оцеляващите се отдадоха на танци и стратегии, Силвия и Николай преживяха един от най-кошмарните си дни. За да издържат на тежките условия и да не заспят под проливния дъжд, двамата обсъдиха отношенията в бившите си племена като бяха единодушни, че са извън играта незаслужено. Мартинов отрече да е ял от фъстъците, за които Али го обвини, след което заяви, че е направил толкова много за племето, че подобни твърдения за него звучат смешно. Радулова пък разкритикува мъжете в племето и най-вече Спас, който според нея е предал мъжката задруга в Мого Мого, като се е включил в коалицията на “Генарала”.

Въпреки тежките условия бащата на близначките заяви, че е готов дори да пие от урината си, ако се наложи да стои по-дълго в клетката. В крайна сметка и двамата съжалиха, че се изправят един срещу друг именно те – най-силната жена и най-силният мъж от двете племена.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7