Архив Survivor

Гавазов търси “приятелство” с Галина в Survivor

Добави коментар

Survivor: Мого Мого с първа победа от няколко изпитания насам

Survivor: Мого Мого с първа победа от няколко изпитания насам

Веднага след изгонването на Димитър мъжете в лагера на Могo Могo веднага разбраха, че са обречени. Гавазов сподели в интервю, че Галина е най-голямата му грешка и че след като я спасил от изгонване, сега тя ще организира собственото му изгонване. Боксьорът и Вънов нападнаха Силвия Радулова заради гласуването ѝ срещу Галина. Те на няколко пъти заявиха в интервюта, че Силвия е провалила плана им за изгонването на Гергана
В лагера на Пачека беше спокойно. Женя прекара цяла нощ в новата спалня на Мартинов, след което бащата на близначките заяви, че ще преотстъпи изобретението си на някой друг. Въпреки това коалицията на Иван продължава да твърди, че всъщност Николай прави всичко това, за да се изтъкне. Подозренията им се засилиха още повече след поредното изпитание за награда. Преди неговия старт програмистката Гергана разкри, че е имала таен план заедно с Димитър. Той включвал двамата да направят нова коалиция след обединението да племената. Уви обаче стратегиите ѝ ще трябва да се подновят след изгонването на режисьора.

Survivor: Мого Мого с първа победа от няколко изпитания насам

В поредното изпитание в няколко кръга се състезаваха по трима мъже, три жени и смесени тройки. Мъжете от Пачека не оставиха никакъв шанс на тези от зеления отбор, но всичко се промени с влизането на малката Силвия в игра. Целта на всеки отбор беше да нахлуе върху сала на противника, като премине през две греди. Те трябваше да завладеят саловете като избутат противниците във водата. Този път Мого Мого заложиха на тактика, изградена от Спас, който доказа на всички, че не е за подценяване и с помощта на малката Силвия успя да избута играчите на Пачека във водата. Победата за зелените дойде и с грешка на Мартинов, който тотално подцени противниците си, а за капак дори седна върху сала вместо да пази нахлуването на Спас. В крайна сметка поредната доза храна отиде в племето Мого Мого от Survivor.

Малко по-късно в пощите на двете племена пристигна поредното писмо за дуел. От племената  бяха изпратени Али и Галина. Двамата се срещнаха в сблъсък „Индианско наказание. Те бяха поставени в клетки, в които трябваше да присвият крака в колене на 90 градуса и с разперени ръце и обърнати длани да държат монети. Оказа се че Галина има повече късмет и успя да издържи по-дълго в тази поза и така донесе втора победа и награда за племето си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър