Актуално В програмата

Big Brother 4: Емилия е третият изгонен от зрителите съквартирант

1 коментар

Big Brother 4: Емилия е третият изгонен от зрителите съквартирант. Таня предложи на Георги да станат съпрузи.

Емилия

Вчера зрителите на Big Brother 4 изгониха Емилия. 29-годишната русенка е седмият човек, който отпада от надпреварата за 300 хиляди лева. Кратка хронология до момента: Нели от Пловдив припадна в краката на Милен Цветков по време на стартовия епизод, Данаил и Даниел бяха изгонени след бой в самолетния двор на Big Brother 4, най-малката участничка Ангелина напусна риалити шоуто по-собствено желание, а на първите елиминации миналия понеделник зрителите изгониха Петър и Ирена.

Емилия и Милен Цветков

Емилия напусна, след като бе номинирана в пряк двубой с Терминатора от Варна, екс-полицаят Цветан. Чак тази сутрин Еми повярва, че Мила наистина е сляпа, а Умберто – автентичен чужденец. До последно тя била убедена, че и двамата имат тайни мисии и че се справят блестящо с тях. Това обяснявало доста от нейните действия, които се тълкуваха като враждебни, а те били породени от чисто любопитство...

Цеце пее


По време на престоя си в шоуто, Емилия бе част от любовния многоъгълник около софиянеца Жоро. Дали в следствие на нейното напускане или независимо от него, тази вечер Таня ще му предложи брак. Красавицата от ромски произход не издържа на чара на Жоро...

Таня и Жоро

Какво се случи между Таня (21 г. от с. Алтимир) и Георги (28 г. от София)?
Жоро стана рано сутринта и докато почти всички други съквартиранти спяха, отиде в хола, където Таня бе прекарала нощта. Той седна на канапето и започна да милва смуглата хубавица.

В последвалия разговор, Таня сподели, че е заспала тук, защото в женската спалня всички викали до много късно, а Жоро я посъветва следващият път, когато има подобен проблем да си ляга при него.

Така, от дума на дума, бъдещият теолог Таня каза на Георги, че вече е взела решение и ще се омъжи за него. Това никак не смути някогашният работник в цирк.”Ах ти малката ми русалка”- коментира той и спокойно изслуша претенциите на Таня, които се свеждаха до това: когато са заедно, Жоро да не я командва. На последвалия от нея въпрос: „Ама ти би ли се оженил за циганка?”, Георги хладнокръвно отговори: „Да, то може би точно така и ще стане”. Отговора на този въпрос силно вълнуваше Таня и тя продължи да разпитва: „Ама наистина ли, за циганка?”. “Още има неща, които не знаем за себе си” , отговаряше Жоро. „Аз пък не правя разлика между хората, ако ги обичам, обичам”, философски му отговаряше Таня.



Успешна мисия


Вчера Big Brother обяви мисията „Big Brother календар” за успешна, след като специалисти от водещо модно списание похвалиха съквартирантите за фотосите. За сполучливите фотоси Big Brother награди участниците с 70% от седмичния бюджет.

Мила

Най- добрите фотографии ще влязат в календара на Big Brother 4, а някои от тях можете да видите ексклузивно в прикачения файл.

Косьо
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала