Актуално В програмата

Big Brother 4: Жоро между 2 жени и един мъж

Добави коментар

Big Brother 4: Жоро между 2 жени и един мъж. Жените в къщата атакуват мъжете. Кой от тях ще си тръгне днес – Цецо или Емилия?

След първите елиминации миналата седмица, когато зрителите изгониха Ирена и Петър, къщата на Big Brother 4 стана свидетел на интересни обрати. Дълго време Ирена стоеше между мъжете и жените като непреодолимо препятствие. Двата лагера повече воюваха, отколкото се грижеха за общия си живот в риалити шоуто. Особено след скандалите на Петър със Самие и Таня...

Днес Big Brother 4 е в хармония със себе си. Съквартирантите се отдават на деликатни емоции – любов, флирт, ревност...

Георги и Таня

Основен герой в любовната сага е красавецът Георги от София, който през последните години е живял и работил в английски цирк.


Георги – Таня – Емилия – Мартин – Косьо-Скобара

Първи опит за любовна игра в Къщата направи именно Георги, започвайки флирт със смуглата красавица Таня. В същото време Мартин - хомосексуалният сервитьор от Харманли, призна пред някои от съквартирантите, че Жоро му харесва много и би искал да е повече от приятел с него. Емилия, номинирана тази седмица, не пропусна възможността също да започне флирт с Георги. Двамата имаха закачка още по време на мисията „По правилата на дамите”, когато плейбоят от София даваше шампанско на Емилия - уста в уста, пред погледите на всички съквартиранти. Така в момента се оказва, че Жоро харесва Таня, тя също не е безразлична към него, но той си пада и по Емилия - момичето от Русе, успяло да победи рака. В сравнение с Таня обаче, Емилия е далеч по-агресивна в опитите си да се сближи с Георги. Докато двете дами се борят за сърцето му, Мартин ревнува и страда за несподелената си любов.

Косьо-Скобара също започна флирт с Таня

Междувременно, Косьо-Скобара също започна флирт с Таня. От няколко дни той използва обърканото положение на Жоро и все повече търси компанията на ромката–теолог от Алтимир. А след като снощи софиянецът разплака Таня като доста заповеднически я изпрати да мие чинии, варненецът се възползва от разстроеното момиче и направи опит да я успокои - първо като прекара цяла вечер в танци и прегръдки с нея, а после - уморени - двамата си легнаха на едно легло в мъжката спалня. Разговорите насаме, прегръдките и танците са само част от флиртаджийския арсенал на Константин. Той изглежда твърдо решен да спечели Таня.

Как ще се развият отношенията между петимата?
Таня или Елимиля ще предпочете Жоро?
Какво ще предприеме Марти?


Виолета и Владо – имат ли бъдеще банкер и крупие?
В същото време и Виолета преследва мъжките ласки. По професия крупие в Пловдив, тя влезе в Big Brother 4 като резерва на Нели и вече показа недвусмислено, че си пада по Владо. Банкерът от Чикаго също я хареса и снощи двамата прекараха няколко часа в задушевната обстановка на самолета. Вили, която определено бе по-активна от двамата, беше на път да „превземе” Владо, но нищо неподозиращата Мила прекъсна тяхната идилия, което от своя страна доста ядоса Виолета...

Номинираните
Докато Емилия се опитва по всякакви начини да привлече вниманието на зрителя към себе си и за целта дори е готова да стигне по-далеч с Жоро, другият номиниран съквартирант Цецо почти през цялото време недоволства и се оплаква от негативното отношение към него. Бившето ченге от Варна намира разбиране само от своя съгражданин Иван. Двамата прекарват доста време, обсъждайки останалите съквартиранти и настроенията в къщата...

Днес в живото предаване
Днес, в живото предаване на Big Brother 4, ще станат ясни резултатите от гласуването на зрителите тази седмица.
На гости на Милен Цветков в защита на номинираните ще бъдат майката на Емилия - Любов и майката на Цветан - Евгения, както и Силвестър Силвестров от Братя Мангасарян и журналистката от радио Сити Вяра Атова. Те ще коментират номинациите и защо се е стигнало дотук, а от роднините на двамата номинирани ще научим малко повече за живота им преди шоуто.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала