Актуално В програмата

Елин Топузаков и Весела Тотева – гости в днешното издание на „Вечерното шоу на Азис”

Добави коментар

Елин Топузаков и Весела Тотева – гости в днешното издание на „Вечерното шоу на Азис”

Етиен Леви отряза опашката си специално за участието си при Василка

Гости във „Вечерното шоу на Азис” на 15-ти октомври ще бъдат футболистът Елин Топузаков и екс тв водещата Весела Тотева. Втори на диванчето на Василка ще седне Етиен Леви, бивш вокалист на една от най-популярните и модерни поп групи в България през 80-те години - трио „Трик”.
 

футболистът Елин Топузаков и екс тв водещата Весела Тотева


В рамките на четиридневната си ваканция в България, Елин Топузаков и Весела Тотева отделиха специално време да гостуват във „Вечерното шоу на Азис”. Сгодената двойка отрече да планира в краткосрочен план сватба, но пък за сметка на това работи над проекта „бебе”. „Правим много секс, а бебето е Божа работа. Надяваме се да имаме едно сладко и красиво бебе, което да прилича на майка си” – заяви Топчо по време на снимките на предаването, което ще се излъчи в сряда. Оказва се, че Елин и Весела са много ревниви и обикновено ревността е повод за иначе инцидентните дразги помежду им. При пристигането си в израелската столица екс водещата от „Ало, къщата” първоначално взима уроци по английски, уплътнявайки времето, докато футболистът от „Апоел” е на тренировки. Иначе двамата правят всичко заедно и са нявсякъде заедно. Топузаков няма нищо против красивата му годеница да се върне отново в телевизията, даже е имало вариант Весела да пътува между София и Тел Авив, за да води едно ново тв предаване, но в крайна сметка продуцентите не се съгласяват на това условие.
Бившият капитан на „Левски” коментира кризата в отбора така: „Всеки един отбор боледува, но при Левски кризата продължи по-дълго във времето, мисля, че и медиите имат известна заслуга за това. Хората сравняват успехите с неуспехите и затова контрастът е толкова голям. Всички са виновни за кризата, защото се гради нов отбор, а това е доста серизона работа, тъй като спортът е колективен и е нужно да впрегнат много хора в името на една цел.”
Елин Топузаков е оптимист относно класирането на България на Световното първенство по футбол през 2009-та и е уверен, че при добра игра в следващите два мача националният ни отбор има реален шанс да замине за ЮАР.

 

 

Етиен Леви

 


Втори гост на „Вечерното шоу на Азис” в сряда вечер е популярният естраден изпълнител от 80-те у нас - Етиен Леви. Атрактивният екс вокалист на трио „Трик” след 16 години отряза култувата си опашка специално за участието си в предаването на Василка. Пред водещата с неподправено чувство за хумор, певецът ще разкаже комични истории от времето на група „Трик”. Тогава Етиен Леви е с изрусена къдрава коса и много хора го мислят за обратен. Освен с певческия си талант, той впечатлява публиката с пластичните танци на сцената. Етиен не крие, че е един от любимците на преподавателката си по танци и пластика в Музикалната Консерватория. Бащата на Леви е един от пионерите на българската естрада, създател на група „Турбо” и „Сигнал”, певецът с носталгия си спомня как като малък заедно с него пътуват из страната за различни циркови представления.



„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от неделя до четвъртък, от 22:00 часа, само по ТВ2.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV