Архив Survivor

Мъжки племенен съвет в Survivor

Добави коментар

Днес предстои първият мъжки племенен съвет в Survivor. Пачека ще спасят един от Мого Мого.

Племето Мого Мого в Survivor се раздели на две явни коалиции. Това стана след поредното изпитание за имунитет. Преди това обаче жените в Пачека изпратиха Живко обратно в мъжкия лагер подобаващо.

Част от жените в племето Пачека обаче съвсем не са в кондиция. Сочената за лидер от останалите в племето Яна сподели, че ако трябва да избира дали сега да участва отново в кастингите на шоуто никога не би направила подобен избор. Актрисата заяви, че всъщност съвсем не е имала представа за оцеляването и единственото, което си е представяла са били игрите.

Мъжки племенен съвет в Survivor

Силвия кинезо-терапевтката пък беше тотално отчаяна заради множеството ухапвания от читри  по тялото си. Единствената, която имаше сили за някаква емоция беше Жени, която написа писмо на Филип, което пое към лагера на Мого Мого заедно с Живко.

Минути след като се прибра при своите културистът трябваше да се стегне за път, защото предстоеше поредната игра. Голяма част от  мъжете обаче бяха на мнение, че ще загубят умишлено, защото Николай Мартинов трябва да бъде изгонен от племето. Според правилата на играта двете племена трябваше да съберат частите на пъзел, разпръснати по плажа, но със затворени очи. За целта един от съплеменниците им трябваше да ги насочва, а веднага след като съберат всички елементи от пъзела, други двама трябваше да го сглобят. Малко преди играта стана ясно и нещо много важно – на утрешния съвет ще присъстват и двете племена, като едното ще има право да спаси един от участниците в загубилото племе.

Веднага след старта на играта мъжете показаха, че са абсолютно хаотични и никой не е в състояние да ги организира. Здравко и Филип се отдалечиха от играта на повече от 100 метра, а ръководещия ги Спас дори не пожела да разбере къде се намират. Така Мого Мого загубиха имунитетната игра.
След нея сред мъжете се развихри истински скандал. Здравко Здравков обвини Иван и Спас, че умишлено са играли слабо, за да провалят племето и да изгонят Николай, а Мартинов по-късно нарече повечето в играта „мишоци”. Бащата на близначките заяви, че ако има истински мъже те трябва да го последват. Влюбеният Филип също не издържа и нападна останалите с думите, че не играят като мъже и единственото, с което се занимават са “интригите”. Монголецът се закани, че ако някой се опитва да “дърпа килима, то той ще го подпали”. Изнервен от всичко пък Лъчо заяви, че Николай Мартинов си е позволил да обижда останалите, заради което е изгубил доверието си към него.

Мъжки племенен съвет в Survivor

Веднага след като се прибраха в лагера Здравко реши да напусне общата колиба и да се пресели при Живко, който обаче не остана много очарован от идеята и побърза да го отпрати обратно при останалите. След това оптикът се захвана да критикува всички като най-остро се изказа за Спас, наричайки го “квартално леке”.

В днешния епизод Мого Мого ще се изправят един срещу друг в изпитание за личен имунитет. Дали коалицията на Иван и Гавазов ще успее да премахне Николай Мартинов ще се разбере веднага след играта. Жените ще провалят част от мъжките стратегии, защото те ще трябва да спасят един от Мого Мого по време на първия мъжки племенен съвет.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7