Актуално В програмата

Първото предаване на Миглена Чакракчиева по Нова телевизия

4 коментара

В първото си предаване в Нова телевизия Миглена Чакракчиева повтаря първия си телевизионен експеримент отпреди тринадесет години

В първото си предаване в Нова телевизия Миглена Чакракчиева повтаря първия си телевизионен експеримент отпреди тринадесет години

Животът е приключение – понеделник 19 май от 16:30 часа
За първото си предаване в Нова телевизия на 19 май 2008 г. Миглена Чакракчиева реши да си подари едно предизвикателство съвсем в стила на „Искрено&лично”. Преди 13 години начинаещата и ентусиазирана водеща Миглена Ангелова прави журналистически материал за РТВЦ-Русе – качва се на бързия влак Русе-Варна и снима пътниците в него.

Тринадесет години по-късно познатата на всички Миглена Ангелова, вече Чакракчиева решава да повтори журналистическата си авантюра, за да докаже на всички и най-вече на самата себе си, че след дългите години в студиото не е загубила тръпката към репортерската работа.

Изумените пътници на влака не могат да повярват, че „такъв човек” се е качил на влак като тях – реакциите са от изненада и недоверие до радост, прегръдки, сълзи. В процеса на подготовка на предаването Миглена Чакракчиева успя да издири от един от героите от тогавашния си филм запис на първото си предаване, с което тя не е разполагала никога и зрителите ще имат уникалната възможност да видят първите стъпки на Миглена Ангелова като водеща от преди 13 години.

Истории за приятелство – вторник 20 май от 16:30 часа
Провокирана от разговорите си с обикновените хора във влака за първи гост в новото студио на новия декор на „Искрено&лично” Миглена Чакракчиева покани Ивана, с която да си говорят за приятелството между обикновените хора и известните личности в новата рубрика на предаването „Истории за приятелството”.

Освен Ивана в студиото са нейната приятелка Стояна, която всички са виждали, но никой не е чувал от нея какво мисли за приятелството си с Ивана и една непозната за телевизионната аудитория жена от Пловдив – Силвия Найденова, която е най-добрата приятелка на Ивана. Може ли да съществува истинско приятелство между звезди и обикновени хора? А тъй като рождения ден на Миглена Чакракчиева съвпада с първото ѝ предаване от новото ѝ студио в Нова телевизия, Ивана ѝ направи много специален подарък.

Обичам мотоциклетите – сряда 21 май от 16:30 часа
Повод за предаването в сряда 21 май е един запис, който един баща намира в мобилния телефон на сина си. Бащата смята, че познава добре сина си, но записът го изненадва - синът прави невероятни неща върху мотор, включително се изправя прав върху движещ се такъв. В студиото на „Искрено&лично” освен любителите на високите скорости и рокерите от „Черните рози” влиза и най-големият мотор, който в момента се намира в България. Зрителите ще имат и възможността да видят интервю с притежателя на най-стария работещ мотор с кош и с Васко Кръпката, който разказва какво щастие са миговете да имаш мушички между зъбите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Миглена Ангелова , Искрено и лично

"Мис свят на количка" в "Искрено и лично" на 5 юни

TV7 прекратява излъчването на “Искрено и лично”

Братя Ранкови: Направихме си собствен театър!

Елен Колева лее сълзи пред Миглена Ангелова в „Искрено & лично”

Миглена Ангелова щастлива, че не влязла във "ВИП Брадър"