Архив Dancing Stars

Dancing Stars: Алисия ще съди Златка Райкова

Добави коментар

Алисия ще съди Златка Райкова. Коцето Калки и Валя Недева напуснаха Dancing Stars
“Дуела на честта” – Алисия и Златка Райкова

Алисия ще съди Златка Райкова


Още една звездна двойка напусна бляскавото шоу Dancing Stars. Преди това да се случи всички звезди се готвиха изключително усърдно. Най-нетърпеливите от тях бяха още в ранния следобед в залата. Георги Мамалев дълго време търси половинката си, която закъсня за репетиции. Това накара актьора сам да изрепетира хореографията си, докато чака хубавата Елена.

Коцето Калки за пореден път вбеси партньорката си

Коцето Калки за пореден път вбеси партньорката си, след като реши да включи нови движения в танца. Въпреки, че в понеделник Валя припадна малко след изпълнението им заради вирус и преумора, тя не пропусна да хвърли сили в спора с Калки. В крайна сметка танцът остана непроменен.

Най-сигурни по време на репетицията се чувстваха Орлин и Яна Акимова, които обраха овациите на конкурентите си, чакащи за ред на дансинга.

Нети и Александър Докулвески се “заклещиха” по време на тренировката. При прехвърляне с крак над главата на танцьора, певицата закачи част от ресните на роклята си за ризата на Сашо. Така двамата останаха близо около минута, докато успеят да се откачат един от друг. Сашо даде всичко от себе си в изпълнението си, въпреки че беше с температура.

Божидар Искренов-Гибона и Ники Кънчев побързаха да оттеглят от танците, за да гледат футболната среща между Левски и Жилина.

Водещата на bTV Новините Виктория Петрова не загуби и минута време в приказки и още с влизането в залата застана на дансинга. Красивата водеща беше подкрепяна през цялото време от съпруга си Добромир Иванов, а след изпълнението ѝ журито не спести ласкавите коментари за танцовите ѝ умения. Оттук нататък всеки четвъртък по време на елиминациите ще гостуват различни популярни лица, които ще демонстрират своите танцувални умения.

Още в ранния следобед най-нетърпеливите фенове на Dancing Stars окупираха студиото на шоуто, за да се сдобият с автографи от участничките в “Дуела на честта” – Алисия и Златка Райкова.
Плеймейтката пристигна първа, за да успее да проведе репетицията си с Атанас Гендов. Алисия пристигна малко преди началото на шоуто видимо спокойна и уверена преди срещата си със Златка. В подкрепа на фолк-дивата сред специалните гости на шоуто беше футболистът Благой Георгиев.

Още в началото на шоуто станаха ясни и трите двойки с най-ниски резултати от втория кръг. Това бяха Андрей Баташов и Ана Дончева, Коцето Калки и Валя Недева и Божидар Искренов и Лили Величкова. Всяка една от тях танцува за публиката преди финалното гласуване.

Малко преди обявяването на следващата двойка отпаднали от шоуто, дойде време за така чакания “Дуел на честта”. Първа на дансинга излезе фолк-дивата Алисия. Тя заяви, че всъщност не е в шоуто заради дуела, а заради публиката и самия танц. Относно скандала със Златка тя обяви, че той ще се реши в съда, защото срещу плеймейтката вече е заведено дело за клевета.

Веднага след нейното изпълнение зрителите в залата и пред екрана видяха танцовите способности на Златка Райкова, която даде всичко от себе си, за да впечатли с уменията си.

Нито един от членовете на журито обаче не се съгласи да даде оценка на двата танца, като тримата само споделиха, че това е най-изисканият и цивилизован начин да се решават спорове.

Малко след дуела стана ясно, че двойката, която напуска шоуто, е Коцето Калки и Валя Недева.

Те ще бъдат специални гости в предаването на bTV “Тази сутрин” на 6 октомври, понеделник.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV