Архив Big Brother

23 съквартирант влиза в самата къща на Big Brother 4

Добави коментар

23 съквартирант влиза в самата къща на Big Brother 4. Съединяват двата двора, мъже и жени, най-после заедно. Тошко плаши съквартирантите с чук.
23 съквартирант влиза в самата къща на Big Brother 4. Съединяват двата двора, мъже и жени, най-после заедно.

Тошко плаши съквартирантите с  чук.

Тошко плаши съквартирантите с  чук.

София, 03.10 -  Днес, петък вечер, в живото предаване на Big Brother 4, отново ще се случат много неочаквани неща. Отново днес, Big Brother 4 ще посрещне своя нов, 23-ти съквартирант. Той обаче няма да влезе в нито един от двата лагера, а направо в къщата. Така най-сетне зрителите ще могат да видят луксозният дом, в която съквартирантите ще прекарат своите дни в шоуто, а Big Brother ще опровергае всички слухове, че този сезон няма къща.

Новият 23-ти съквартирант е мъж с тъмно минало, който не веднъж се е забърквал във всякакви неприятности. Новият съквартирант влиза с мисия в къщата. Неговата задача ще бъде да снима с малка камера всеки ден какво се случва с него - сам в огромната къща на Big Brother 4 и да предава всяка вечер материала на Big Brother през изповедалнята.

Тази вечер съквартирантите ще получат писмо с инструкции от Big Brother.
Ако успеят да  изпълнят задачата си, двата лагера  най-сетне ще повдигнат част от завесата на Big Brother и ще се срещнат помежду си. Как ще се случи това ще стане ясно на Big Brother live, днес от 20:00

Тошко плаши съквартирантите с  чук.


Тази вечер приключва мисията на Тошко. Мъжът, който вече близо седмица имитира бавноразвиващ се, довечера влиза за последно в роля. Цяла нощ Тошко  стресира съквартирантите си с дървен чук за пържоли, който държеше в ръка и само от време на време показваше на всеки, по-любезен с него .

Тошко дотолкова стресна останалите с виковете си и заплахите, че Владо реши за по-сигурно да скрие всички ножове, а някои от съквартирантите не мигнаха почти цяла нощ.

Тази вечер Big Brother ще реши дали Тошко се е справил успешно с тайната си мисия.
  Ако повече от половината съквартиранти в мъжкият двор не са разкрили измамата, Филип-Тошко ще получи така желаната от него награда - инвитро  оплождане на неговата съпруга.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала