Архив Survivor

Survivor:Островите на перлите: Саморазправа в лагера на Мого Мого

Добави коментар

Survivor:Островите на перлите: Саморазправа в лагера на Мого Мого. Пачека ще изгонят втора от племето.
В днешния епизод страстите в Мого Мого ще се разгорещят. Двама от участниците ще се саморазправят с един от съплеменниците заради шега. Коалицията срещу Мартинов ще се разшири и ще вземе решение за неговото изгонване. Дали обаче това ще се случи, зрителите на bTV ще видят в следващите епизоди на шоуто. Пачека пък ще се изправят в изпитание за личен имунитет, след което ще изгонят една племето.

Survivor:Островите на перлите: Саморазправа в лагера на Мого Мого

В лагера на Мого Мого приятелството е табу. След като всички мъже в племето дълго време вярваха, че Николай Мартинов е истинският лидер, само за часове повечето сървайвъри вече са на мнение, че той трябва да бъде първият изгонен от зеления лагер. Това стана след множеството забележки, които бащата на близначките отправя към съплеменниците си. В разговор с Али, Николай му сподели, че познава добре психологията на турчина и че не желае подкрепа от модела. Мартинов не спести и критики към останалите в лагера. Това настрои всички мъже в племето срещу него и Иван сподели, че племето трябва да загуби игра за имунитет, за да се отърве от Николай.

Следващият голям скандал беше предизвикан от отшелника Живко. Оптикът отказа да яде от храната, спечелена от Вънов под претекст, че месарят е трябвало да я остави на жените и добави, че в племето цари истинска мерзост. Подкрепата си за амазонките Живко изрази и преди изпитанието за племенен имунитет. Първоначално той отказа да играе, след което заяви, че ще се включи в играта, но със завързани очи. Това тотално вбеси останалите, които се нахвърлиха върху него и го подканиха сам да напусне играта. Всички единодушно стигнаха до извода, че клутуристът-оптик е изпаднал в нервна криза. Веднага след играта Лъчезар избухна и се зарече, че ще разбие лицето на Живко и ще го завлече в джунглата, за да го пребие.

Въпреки, че на практика мъжете играха с половин човек по-малко, днес те печелят поредната игра за имунитет. Така утре жените ще трябва да изгонят още една от племето си.
В лагера на Пачека всичко изглежда наред, но довечера ще се усети тиха ненавист между някои от участничките. Въпреки, че Марина не се завърна в лагера след дуела си с Вънов, нито една от амазонките не се запита какво се е случило с нея. При завръщането си от плен никой не прояви интерес към разказите ѝ за мъжкото племе. Така исканата за снаха от Вънов Марина остана съвсем сама.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7