Актуално Други

Максим Ставийски и Татяна Арнтголц - роман на леда или не само?

2 коментара

Максим Ставийски и Татяна Арнтголц - имали роман извън леда между двамата

Арнтголц и Ставийски

Още не е започнал третият сезон на най-гледаното шоу на Първи канал „Ледников период“ в Русия, а на леда кипят страсти – стартира първия служебен роман. Докато ръководителите на проекта са заети с попълването на редиците със звезди, последните успешно създават отношения. Във всеки случай за една двойка това може да се каже със сигурност: Татяна Арнтголц и Максим Ставийски се сближиха толкова, че това не може да бъде определено по друг начин освен като флирт.

Арнтголц и Ставийски

  • Флирт Двамата всеки ден са заедно по няколко часа – естествено, тези срещи са наложителни, но те не са им неприятно. Таня се нуждае от интензивни тренировки, за да се представи достойно на леда. Но те имат не само спортен интерес към тренировките. Във всеки случай Максим не крие своята симпатия към красивата актриса.
Арнтголц и Ставийски бяха събрани като двойка в последния момент. Преди това Татяна тренираше с Алексей Ягудин. Но по някакви причини Иля Авербух реши, че Саша ще бъде по-фотогеничен с звездата от сериала „Принцесата на цирка“ Валерия Ланска. А Таня стана двойка с новия участник в телевизионното шоу българския фигурист Максим Ставийски. Последният явно хареса продуцентското решение. На една от последните тренировки бе забелязано, че остава съвсем малко и отношенията между двамата ще престанат да бъдат само професионални.

Максим се интересува от Таня и извън пързалката. След тренировки, когато двамата седнаха да починат, Максим леко прилегна на краката на Таня. В това положение двамата останаха достатъчно дълго време, изглежда, са обсъждали репетицията си и бъдещото си изпълнение. От пързалката Таня и Максим се качиха в кола.

Арнтголц и Ставийски

  • Отношения На окончателното сближаване между двамата може да попречи само едно нещо И Максим, и Таня имат сериозни отношения с други хора.
Албена ДенковаСтавийски от няколко години има граждански брак със своята спортна партньорка българската фигуристка Албена Денкова. Тя участва в проекта за втори път – през миналата година бе заедно с Игор Верник. Във всичките си интервюта Албена твърдеше, че тя и Максим са планирали сватба през тази година . Уви, церемонията така и няма да се състои.

Арнтголц също от няколко месеца ходи с нов ухажор – колегата си актьорът Иван Жидков. Двойката е неразделна, заедно се появяват на светски мероприятия. Доскоро Иван винаги взимаше Таня от тренировки. Актрисата отказва да коментира личния си живот. Както изглежда, той е прекалено объркан, за да се даде еднозначен коментар.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Татяна Арнтголц , Максим Стависки

Албена Денкова и Максим Стависки на върха на славата в шоуто „Ледников период”

Цигуларят Васко Василев в „Търси се”, тази събота от 11:00 часа по bTV

Албена Денкова и Максим Стависки в „НепознатиТЕ”