Архив Dancing Stars

Dancing Stars започва на 22 септември

Добави коментар

Dancing Stars започва на 22 септември. Депутат се отказа от Dancing Stars заради избори.
Dancing Stars  започва на 22 септември
bTV ще застрахова срещу злополука звездите и партньорите им заради физическата натовареност и сложната хореография

Един от двамата депутати, които заявиха желание за участие в шоуто Dancing Stars, се отказа от надпреварата малко преди старта на шоуто.


Народният представител сподели, че не е очаквал програмата му да е наситена с толкова много продължителни и изтощителни репетиции всеки ден. В крайна сметка преценил, че няма как да участва в шоуто и да подготвя предизборна кампания по едно и също време. На негово място bTV и изпълнителният продуцент избраха актьор.

По инициатива на bTV 14-те звезди и техните партньори ще се застраховат срещу злополука, заради голямата физическа натовареност и сложната хореография на танците.

Шоуто започва на 22 септември. Звездните участници ще се борят да спечелят журито и публиката с изпълненията си на стандартни и латино танци - нещо, което никой от тях не е правил професионално. Хореографията е много сложна, но ще е изключително атрактивна за зрителите.

Професионалните танцьори ще са не само партньори, но и лични учители. Те ще трябва да бъдат винаги до звездата, независимо от личните ѝ ангажименти. bTV ще покаже звездите не само на сцената, но и в домовете им, със семействата им и ще пътуват с тях, ако ангажиментите им ги отведат в чужбина.

Водещите на шоуто – Радост и Тодор Колев, също репетират усилено. "Варненското софиянче от Шумен" още отсега репетира с Галена Великова, за да се подготви добре за специалния си номер в първия епизод на шоуто.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV

Ивет Горанова и Тодор грабнаха 40 максимални точки в „Dancing Stars“

Свилен и Йовита се сбогуваха с „Dancing Stars“ след латино фиеста

Танцът на любовта ще подпали „Dancing Stars“