Dancing Stars

Dancing Stars започва на 22 септември

bTV • От 0/5

Dancing Stars  започва на 22 септември
Dancing Stars започва на 22 септември
Dancing Stars  започва на 22 септември
bTV ще застрахова срещу злополука звездите и партньорите им заради физическата натовареност и сложната хореография

Един от двамата депутати, които заявиха желание за участие в шоуто Dancing Stars, се отказа от надпреварата малко преди старта на шоуто.


Народният представител сподели, че не е очаквал програмата му да е наситена с толкова много продължителни и изтощителни репетиции всеки ден. В крайна сметка преценил, че няма как да участва в шоуто и да подготвя предизборна кампания по едно и също време. На негово място bTV и изпълнителният продуцент избраха актьор.

По инициатива на bTV 14-те звезди и техните партньори ще се застраховат срещу злополука, заради голямата физическа натовареност и сложната хореография на танците.

Шоуто започва на 22 септември. Звездните участници ще се борят да спечелят журито и публиката с изпълненията си на стандартни и латино танци - нещо, което никой от тях не е правил професионално. Хореографията е много сложна, но ще е изключително атрактивна за зрителите.

Професионалните танцьори ще са не само партньори, но и лични учители. Те ще трябва да бъдат винаги до звездата, независимо от личните й ангажименти. bTV ще покаже звездите не само на сцената, но и в домовете им, със семействата им и ще пътуват с тях, ако ангажиментите им ги отведат в чужбина.

Водещите на шоуто – Радост и Тодор Колев, също репетират усилено. "Варненското софиянче от Шумен" още отсега репетира с Галена Великова, за да се подготви добре за специалния си номер в първия епизод на шоуто.

Още за Dancing Stars

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Dancing Stars започва на 22 септември (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg