Архив Dancing Stars

bTV избра 14 звезди в Dancing Stars

1 коментар

Поради големия интерес към първото издание на Dancing Stars в България, bTV избра 14 звездни двойки вместо предварително обявените 12.

bTV избра 14 звезди в Dancing Stars

Поради големия интерес към първото издание на Dancing Stars в България, bTV избра 14 звездни двойки вместо предварително обявените 12. Критериите, по които беше взето решение коя звезда с кой танцьор ще се състезава за победата, са както физически, така и психологически. Според правилата на оригиналния формат, двойките трябва да с подходящи пропорции на височина, като мъжете да са по-високи от жените.

Най-високият участник в шоуто сред мъжете е 1,90 м., а най-ниският – 1,73 м. Сред жените най-високата дама е 1,75, а най-ниската – 1,62 м. Токчетата на жените в Dancing Stars достигат 7 см. при латиноамериканските танци, разкриха от екипа.

bTV избра 14 звезди в Dancing StarsПървите тренировки започват в началото на септември. Между избраните има двойка, която ще се срещне за първи път на летището, когато една от звездите ще се завърне от чужбина специално за участието си в Dancing Stars. Друга звезда е ангажирана служебно отново извън границите на България в една от най-горещите точки на света, където се води война. След приключването на друг служебен ангажимент, участничка в шоуто наскоро се завърна от Пекин. Сред звездите на Dancing Stars са и двама депутати.

Шоуто ще започне на 22-ри септември.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV

Ивет Горанова и Тодор грабнаха 40 максимални точки в „Dancing Stars“