Архив Рокади

Юлиан Вучков се мести в ТВ2

4 коментара

Юлиан Вучков, водещ на небезизвестното предаване "Размисли и страсти", реши да смени ефира на телевизия СКАТ с този на новата ТВ2

След 5 години в кабелната телевизия и повече от 100 предавания Вучков ще премести коментарното си предаване в нов ефир, който покрива цялата страна. Новата продукция на водещия е с работно име "Светът и човекът" и ще започне излъчване от 26 януари. 

 


 

Всяка събота зрителите ще могат да гледат предаването на живо от 21 часа в продължение на 3 часа. "Светът и човекът" ще запази формата на "Размисли и страсти" за основа, ще набляга на коментар на професора, диалог със зрителите и гости в студиото, но ще изненада с нови елементи и модерна визия, обясниха от екипа на ТВ2.

"Приех предложението на ТВ2, защото и аз искам да се развивам", коментира 72-годишният Юлиан Вучков, професор по художествена култура в Университета за национално и световно стопанство. "Впечатлен съм от екипа на новата телевизия, както и от техниката и визията им. Напускам СКАТ с най-добри чувства. Тя ще остане скъпа част от моята житейска биография. Работил съм много и съм направил много за нейния висок рейтинг, но и тя ми даде възможността, да се развивам такъв какъвто съм, без никакви цензурни внушения, нито във връзка с моя остро-критичен коментар, нито във връзка с подбора на гостите ми. В ТВ2 ще имам същата свобода и ще продължавам да съм такъв какъвто съм – истински”.

От ТВ2 споделят, че идеята да поканят професора не е спонтанна, а идва след сериозно проучване на рейтинга и профила на аудиторията на "Размисли и страсти".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Юлиан Вучков , Времена и нрави

Проф. Юлиан Вучков се завръща в Канал 3 с "Времена и нрави"

Юлиан Вучков си тръгва от Канал 3

Проф. Юлиан Вучков от 8 март по ВВТ с ”Времена и нрави”

„Времена и нрави” сменя деня и часа си на излъчване

С професор Вучков на море