Dancing Stars

Първия член на журито на Dancing Stars е избран

bTV • От 0/5

Галина Великова / Dancing StarsПървият член на комисията, която ще оценява звездните двойки в предаването Dancing Stars, е Галена Великова.

Родена е в Стара Загора, но завършва висшето си образование в Бургас, където тренира в изявени професионални бургаски школи по спортни танци. Великова е вицешампион на България по спортни танци за 1995 г., а най-доброто й спортно постижение е вицешампионската титла на Европейската купа във Венеция от 2004 г.

От 12 години Галена живее и работи в Гърция, където е собственик на верига танцови училища за развлекателни, стандартни и латиноамерикански танци „Galena’s Dance Studios”. Журирала е на престижни световни конкурси и притежава множество дипломи за професионална квалификация от IDTA – Международната професионална танцова асоциация.

През последните седем години е хореограф и треньор на шампионите на Гърция и Турция, както и на повечето двойки финалисти в конкурсите по латиноамерикански танци в тези държави, вкл. България.

През 2007 година е поканена за председател на съдийската комисия в едно от най-известните телевизионни предавания в Гърция „Baby Dance”.

В предаването „Тази сутрин” по bTV Галена Великова сподели, че все още се извършва подбор на останалите членове на журито. До края на седмицата ще бъдат установени и българските звезди, които ще участват.

Шоуто тръгва в края на септември 2008 г.

Още за Dancing Stars

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg