Актуално В програмата

GTV акценти за седмицата 18.08-24.08.2008

Добави коментар

Първата филмова седмица от новия сезон на GTV е посветена на най-добрите руски комедии на всички времена.

Новият сезон на GTV вече е открит. От днес започва и новата филмова програма на телевизията. Вече от вторник до петък от 20:00 часа и в събота от 18:00 ще бъдат излъчвани хитови филми от най-разнообразни жанрове, държави и години.

Първата филмова седмица от новия сезон ще е посветена на руските филми и по-специално на някои от най-добрите руски комедии на всички времена. На 19 август ще бъде излъчена „Диамантената ръка”, режисирана от Леонид Гайдай. Освен забавното преследване на скритите в гипса диаманти, зрителите ще чуят и известната руска песен „А нам все равно” в една от сцените.

В сряда, отново от 20:00 часа младата Нина ще се превърне в „Кавказка пленница” (отново режисирана от Леонид Гайдай). В четвъртък пък един рекламист ще трябва да използва целия си импровизаторски талант, за да се изплъзне от брак, който изобщо не е по вкуса му. Филмът се казва „Обичай ме”, и е заснет през 2005г. в Русия.

В петък от 20:00 часа цар Иван Грозни ще бъде телепортиран напред във времето, а двама обикновени руснаци ще бъдат изпратени в миналото след неуспешен експеримент с машина на времето в комедията „Иван Василиевич сменя професията си”.

Седмицата на руските филми ще завърши в събота от 18:00 часа с поредния шедьовър на Леонид Гайдай „Дванадесетте стола”. Бившият аристократ Иполит Воробянинов ще използва помощта на Великия комбинатор Остап Бендер, докато двамата издирват цяло състояние, скрито в старинна мебел.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кавказка пленница , Иван Василиевич сменя професията си , Диамантената ръка , Дванадесетте стола

GTV посреща Коледа и Нова година с 40 филма за всеки вкус

Класическа руска комедия по GTV тази вечер от 20:00 часа!

Първи по следите на забавлението с GTV