Вечерното шоу на Азис

В България няма мъже, особенно талантливи - констатира Джордан в шоуто на Азис

PRO.BG • От 0/5

Екатерина Дунева при Азис
Екатерина Дунева при Азис

Гости във „Вечерното шоу на Азис” утре вечер, 14 август ще бъдат поп фолк изпълнителят Джордан и станалата трета на мисис свят 2008 - Екатерина Дунева.

Джордан при Азис„В България няма мъже, особенно талантливи” това ще констатира Джордан, новоизгрялата поп-фолк звезда на българската сцена, на диванчето във „Вечерното шоу на Азис” утре вечер. Успехът на изпълнителя звучи като приказка. Един ден той решава да се обади на музикалната компания, в която работи днес и иска да се свърже с управителя. Представя се с думите: „Здравейте, аз съм Джордан и искам да пея!” Скоро след това следва прослушване и подписване на договор.
Джордан е доста набожен. От дете ходи редовно на църква и пее в църковния хор. Пред Азис той ще сподели, че и сега отдава успеха си на Господ.

И Джордан като Васко не се срамува от ромския си произход, а напротив, смята, че от циганите по-талантливи в музикален аспект няма. Според чаровника расовата дискриминация вече е мит в България.
За личния си живот Джордан не споделя много. Отрича факта да е имал влечение към мъж, но и никога не е имал за цел да бъде с някоя моделка.

Екатерина Дунева при АзисВтората гостенка на Азис ще влизе в студиото с корона на главата си – третата най-красива омъжена жена на планетата за 2008 – Екатерина Дунева, съпруга на известния ни Рали състезател – Румен Дунев.
Тя ще сподели, че е очарована от Лас Вегас, от организацията на конкурса и от това, че не е било просто събитие, което събира красиви жени от цял свят на едно място, а е било свързано и с много благотворителни дейности.
Благодарение на предварителен тренинг за издръжливост и бърза ориентация, Екатерина била избрана от журито да води и петте дефилета. Красавицата ще разкаже, че между кандидатките не е имало завист или негативни чувства, а тъкмо обратното. Благотворителните събития, в които са участвали всички заедно, и състраданието към децата са ги сплотявали много.

Екатерина ще сподели още, че не съжалява нито за миг, че се е омъжила на 20 години. Според нея много жени чакат цял живот това, което се е случило на нея в толкова ранна възраст. Освен това е готова е да се снима за „Плейбой” веднага щом те го поискат, за да има с какво да се гордее пред внуците си.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от неделя до четвъртък от 22:00 часа, само по ТВ2.

Още за Азис

20:00
26.10.2020
Кръвожадни роднини: Кръвта е новото черно (Blood Relatives: Blood Is the New Black) Семейство от пустинния оазис в Аризона се изкачва нагоре по корпоративната стълбица и печели много пари. Но скоро хладнокръвно убийство ще превърне мечтата им в кошмар. (9
12:30
27.10.2020
Кръвожадни роднини: Кръвта е новото черно (Blood Relatives: Blood Is the New Black) Семейство от пустинния оазис в Аризона се изкачва нагоре по корпоративната стълбица и печели много пари. Но скоро хладнокръвно убийство ще превърне мечтата им в кошмар. (9
06:30
29.10.2020
Мега веранди (Series 2): Модерен дзен оазис (Episode 4)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg