Архив Горещо

Маските падат в новия единадесети сезон на "Горещо"

Добави коментар

“Маските падат” е мотото на новия сезон, а водещата Венета Райкова-Георгиева, с шокиращ грим и нестандартна визия обещава да сваля маските на известните личности.

На 7 септември 2013 г., в 22:45 часа, телевизионният таблоид “Горещо” стартира своя единадесети сезон в ефира на Нова телевизия и спазва традицията да изненадва своите зрители с нови рубрики и различна визия. “Маските падат” е мотото на новия сезон, а водещата Венета Райкова-Георгиева, с шокиращ грим и нестандартна визия обещава да сваля маските на известните личности. И го прави!

Тази събота маските падат за най-коментирания любовен четириъгълник на България - Валери Божинов, Николета Лозанова, Алисия и Ники Михайлов.

Секс с шампион по бокс в тежка категория - специален гост е най-горещата звезда на лятото Андреа. Половинката на европейския шампион по бокс в тежка категория споделя емоциите си от патриотичната победа на Кубрат Пулев над най-добрия американски боксьор.

Ексклузивни разкрития за побоя над дъщерята на Фатик – в единственото си до момента интервю адвокатът на Адриана Тюркмен, разкрива всички подробности за побоя над 16-годишното момиче.

Глезено дете ли е бил Бойко Борисов? - В първото си издание от новия сезон “Горещо” гостува в дома на сестрата на Бойко Борисов. Д-р Красимира Иванова разкрива много интересни подробности за детството на бившия премиер.

„Горещо”, събота, 7 септември 2013г., 22:45 часа, Нова телевизия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“