Архив Рокади

"Хванати в изневяра" е bg версията на Cheaters

Добави коментар

Детективи ще следят набедени в изневяра половинки из цялата страна за българската версия на популярното реалити Cheaters.

Детективи ще следят набедени в изневяра половинки из цялата страна за българската версия на популярното реалити Cheaters (Прелюбодейци). Новото предаване ще се излъчва по Диема, а продуцент е Нико Тупарев.

Нашенския вариант се казва "Хванати в изневяра". Все още няма яснота, кой ще бъде водещ и стартовата дата.

Хванати в изневяра / Cheaters / Прелюбодейци

Хванати в изневяра” проследява истории на обикновени хора, попаднали в сложна лична ситуация, изплетена от съмнения и противоречиви факти. Детективите на риалити драмата ще доказват пред поръчителя евентуалната изневяра на партньора, а екипът на предаването ще представи на зрителите всички съпътстващи емоции и неподправени реакции.

Всеки желаещ има възможност да заяви разследване на своята половинка чрез сайта на Диема, от днес. Регистрацията става чрез попълване на формуляр - заявка за участие, в която всеки трябва да разкаже за своите съмнения. Новата продуцентска компания на Нико Тупарев вече работи по амбициозния проект, който ще обхване територията на цялата страна. След набирането на участниците започва и детайлното проучване и документиране на техните истории от детективите на „Хванати в изневяра”.

„Хванати в изневяра” ще се превърне в последната и единствена възможност на нерешителните половинки да открият цялата истина за отношенията в личния си живот. Детективите ще работят денонощно, за да предоставят доказателства за изневярата. Екипът на риалити предаването обаче оставя развръзката на всеки отделен случай в ръцете на поръчителя.

Успешното реализиране на формата в други държави е най-достоверното доказателство за потенциала на „Хванати в изневяра”. Седемте реализирани сезона само в САЩ и безкрайните дебати, предизвикани по време на излъчването на риалити драмата, са една от причините Диема да избере и предостави уникалното предаване на своите зрители.

Водещият на реалитито Cheaters - Joey Greco / Джоуи Греко

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хванати в изневяра , Прелюбодейци

Научих доста за изневярата и взаимоотношенията...

Прелюбодейци

„Прелюбодейци“, 13-ти сезон

Край на първия сезон на реалити драмата „Хванати в изневяра“

Специалния обзорен епизод на „Хванати в изневяра“ вече в петък