Търси се...

"Търси се…" се завръща в ефира на bTV с актрисата Латинка Петрова тази неделя, 1 септември

bTV • От 0/5

Тази неделя от 11ч. по bTV първият гост в студиото на "Търси се…" за новия телевизионен сезон ще бъде актрисата Латинка Петрова. Тя ще разкрие пред зрителите най-дълбоките емоции в личния си свят и на какво се дължи огромната й позитивна енергия.


Първата среща на Латинка ще е с легендарния актьор Никола Анастасов,
с когото над 30 години работят заедно в Сатиричния театър. Зрителите ще се запознаят и с много от приятелите на актрисата извън театъра.


Една от най-сантименталните срещи в първия епизод от новия сезон на предаването ще е с дъщерята на Латинка Петрова - Линда, която актрисата ражда на 41-а годишна възраст.


Освен приятните срещи, които Меги и Нели са подготвили, ще се убедим и в завидните певчески и гимнастически способности на Латинка, които тя ще демонстрира в студиото.


През новия сезон водещите Меги и Нели са подготвили още любопитни срещи и откровени разговори с някои от най-популярните личности у нас.

През септември зрителите ще надникнат в най-съкровенния свят на младата певица Нора Караиванова, актьорите Симеон Лютаков и Любомир Ковачев и проф. Мирослава Кадурина.

Още за Търси се

02:50
26.10.2020
Търси се
15:45
27.10.2020
Търси се - токшоу с водещи Меги и Нели
11:00
01.11.2020
Търси се - токшоу с водещи Меги и Нели

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg