Актуално В програмата

Терминал 7 се завръща през септември с нови лица и рубрики

Добави коментар

Във втория сезон на ТЕРМИНАЛ 7 по TV7, Ива Екимова и Венета Харизанова са новите водещи на „Жените говорят”


Във втория сезон на ТЕРМИНАЛ 7 по TV7, Ива Екимова и Венета Харизанова са новите водещи на „Жените говорят”

Познатата на зрителите Ива Екимова, която е и преподавател в Нов Български Университет,  определя, като най-стойностно постижение в живота си, отглеждането на дъщеря си Дара - от брака ѝ с трагично загиналия създател на Сленг, Димитър Екимов – Дими.

Венета Харизанова е един от най-успешните български модели. Завършва УНСС, учи актьорско майсторство във Филмовата Академия в Ню Йорк. Венета обича танците, плува и е пристрастена към екстремните спортове. Щастливо омъжена.


От 07 септември, всяка събота от 12:00 часа, Ива и Венета ще посрещат своите гости с безброй изненади.
Новото в женското шоу е музикалният акцент. Група „Акага” ще поддържа настроението в студиото. Любопитни за публиката ще бъдат ексклузивните новини, свързани с кандидатите за слава в „Музикална академия” – най-новият реалити формат по ТВ7


Женското ток-шоу ще бъде овкусено от рецептите на Катето Евро. В палитрата от теми ще присъстват нестандартни подходи към обичайни проблеми, срещи със специалисти от различни области и духовни практики. Полезна информация, ателиета, незабравими музикални изпълнения, вълнуващи срещи и много емоции очакват зрителите в съботния ден, между 12:00 и 14:00ч.


В неделното издание на „Жените говорят” от 12.00ч. до 14.00ч. остават любимките на публиката Мая Савова и Жени Калканджиева.

Очаквайте и новата рубрика „Ангел парк” всяка събота от 14.00 часадо 14.30ч., в която водещата Ирина Тенчева ще помага на участниците да намерят своя ангел-хранител. Пред Ирина ще застават хора с една  съкровена мечта и цел в живота, която не може да бъде изпълнена, без помощта на друг. Студиото ще се превърне в телевизионен параклис, където всеки ще може да сподели това, което не е успял и да помоли за помощ.

Рубриката „Съдът влиза”, най-гледаното съдебно предаване в българския ефир, с водещата Миглена Ангелова и един от най-опитните репортери Владо Беряну, заедно с безпогрешната съдия Онцева ще решават юридически казуси на граждани и ще нищят заплетени  житейски драми, стигнали до съд всяка събота и неделя от 08:00ч. до 09:00ч.  

Любен Дилов-син ще продължава да държи зрителите постоянно развеселени, както и в готовност да го „удавят” на живо, когато не са съгласни с неговите тези всяка неделя от 09ч. до 10.30ч. в „Пуснете водата”


Гледайте всяка неделя от 14.00ч., до 15.00ч. „Град на Ангели”, една рубрика за доброто, което срещаме по пътя си. Необикновенните истории на „обикновенните земни ангели, предаване за  онези хора,  които променят съдбите ни. С вас ще бъде и очарователната водеща Ирина Тенчева.

Водещата Диана Алексиева ви очаква с новата документалната рубрика  „Игри на съдбата” всяка неделя от 15.00ч. до 15.30ч. Там ще ви разказваме за онези хора от улицата- градските легенди, които ще застанат пред камерата, за да разкажат своите необичайни истории и съдби.  

Гледайте, ТЕРМИНАЛ 7 по ТV7 от 07  септември- дългото следобедно шоу   ви очаква с много изненади, приятни преживявания,  всяка събота и неделя.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Терминал 7

Божана Филипова: Никога не сме се разделяли с Косьо

Какво ще се случи в Терминал 7 в събота и неделя, 12 и 13 октомври 2013

Терминал 7 този уикенд, 16 и 17 февруари

Старт на “Терминал 7” в събота, 9 февруари

“Терминал 7” е дългото следобедно шоу по TV7