Други

Яна Грудева и Антон Хекимян водещи на „Африка: Звездите сигурно са полудели!”

bTV • От 0/5

Яна Грудева и Антон Хекимян – водещи на приключенското риалити тази есен по bTV „Африка: Звездите сигурно са полудели!”  

Яна Грудева и Антон Хекимян, отлитат към Африка днес. Те са водещите на най-новото приключенско риалити в ефира на bTV „Африка: Звездите сигурно са полудели!”.

Това е първото съвместно предизвикателство пред Яна и Антон, което ще ги отведе в дебрите на Черния континет. Чаровната дама за втори път ще посети любимата си Африка и обещава да разкрие на своя телевизионен партньор много от неговите тайни. Заедно с участниците в риалитито двамата водещи ще имат възможност не просто да се запознаят с местния бит, култура и начин на живот, но и сами да опитат предизвикателствата, които ще им предложи Африка.

„Очакват ни страхотни емоции и преживявания, сигурна съм в това”, споделя Яна Грудева. „По време на кастингите обещах, че ако ме изберат за водеща, ще скоча с бънджи от водопада Виктория. Впоследствие разбрах, че ще има подобно предизвикателство от един мост, висок близо 100м. и вече не съм сигурна дали ще удържа на думата си, но ще направя всичко възможно.”

„В работата си винаги търся уникалните и много силни емоционално истории, необикновените случки и събития, разказани с най-простите човешки думи и докосващи по неповторим начин човешката душа. Сигурен съм, че Африка ще ми предостави много такива емоции, които след това ще имам възможност да разкажа”,
казва Антон Хекимян.

Още за Антон Хекимян, Африка: Звездите сигурно са полудели!, Яна Грудева

07:00
21.10.2020
Тази сутрин - информационно предаване с водещ Антон Хекимян
07:00
22.10.2020
Тази сутрин - информационно предаване с водещ Антон Хекимян
07:00
23.10.2020
Тази сутрин - информационно предаване с водещ Антон Хекимян

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg