Какво ще се случи...

Аштън Къчър е новата звезда в премиерния 9-ти сезон на „Двама мъже и половина” по bTV

bTV • От 0/5

Аштън Къчър е новата звезда в премиерния 9-ти сезон на „Двама мъже и половина” по bTV

Зрителите могат да се проследят новите епизоди от 14 юни, всеки петък от 20.00 часа

Култовият американски ситком „Двама мъже и половина” се завръща на малкия екран с премиерния си за България девети сезон. От 14 юни, всеки петък от 20.00 часа единствено зрителите на bTV ще могат да проследят комичните събития около семейство Харпър и новата централна фигура в живота им – Уолдън Шмид (Аштън Кътчър).


В продължение на осем сезона сюжетът на „Двама мъже и половина” е базиран на отношенията между богатия композитор-женкар Чарли и неговия брат - кинезитерапевтът Алън. След развода си Алън се премества да живее при Чарли. Голямото текучество на жени през къщата, както и неспособността на разведения брат да комуникира с тях, създават доста весели ситуации. Действието се разнообразява и от сина на Алън - Джейк, чест гост в дома на чичо си, както и от периодичното присъствие на майката на двамата братя.

В края на осми сезон Чарли намира смъртта си при необичайни обстоятелства, свързани с обзетата от мания за преследване негова съседка и обожателка Роуз...

Подробно за Двама мъже и половина |
Two and a Half Men - 9 сезон

 

Още за Аштън Къчър, Двама мъже и половина

13:15
09.08.2020
Ефектът на пеперудата - фантастика, психотрилър (САЩ, Канада, 2004), режисьори Ерик Брес и Джонатан Грубър, в ролите: Аштън Къчър, Ейми Смарт, Мелора Уолтърс, Елдън Хенсън, Итън Суплий, Ирина Горовая, Ерик Столц, Логан Лърман и др.
20:05
17.08.2020
Дъщерята на шефа - игрален филм, САЩ, с Аштън Къчър, Тара Рийд.
16:10
20.08.2020
Дъщерята на шефа - игрален филм, САЩ, с Аштън Къчър, Тара Рийд.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg