Актуално В програмата

Pут Колева заподозря любимия си за Къртица

Добави коментар

“Нищо не е такова каквото изглежда“ е мотото на Къртица и ежедневие за участниците. Макар, че хората казват, че „любовта е сляпа“, това явно не важи за връзката на Рут и Любо...

“Нищо не е такова каквото изглежда“ е мотото на Къртица и ежедневие за участниците. Макар, че хората казват, че „любовта е сляпа“, това явно не важи за връзката на Рут и Любо и днес тя ще заподозре за предател най-близкия си човек в Базата. Въпреки че е конфликтен, Любо е може би най-големият враг на лицемерието сред участниците.

След като стоически изслуша аргументите на новата си любима, която се обърна към него с думите: „Може би ти си Къртицата, защото си свръх амбициозен и даваш вид на човек, който лъже“, баскетболистът запази самообладание и отвърна : „Ако мислиш, че съм аз – забий ми копие“. В четвъртък, по време на лайфа, той най-открито заяви в очите на Икебаната, че е лъжец и аргументира тезата си как Марина и Велислава въртят игрички в шоуто с цел да спечелят симпатиите на зрителите.

Мнозинството в Базата са на категорично мнение, че номерът на Велислава в живота е да се прави постоянно на жертва , за да предизвика съчувствие и по този начин да спечели симпатиите на околните. Веднага щом Величка реши , че някой не я харесва, тя изпада в дълбока депресия. Новият проблем, който момичето от град Левски е нарисувала в главата си е, че нейната най-близка приятелка Марина вече не е от нейния отбор. Склонността на Велислава да се изживява като жертва вече предизвика няколко големи скандала през изминалата седмица и в епицентъра на всеки от тях бе Любо. След лайфа в четвъртък баскетболистът отново е на гребена на вълната от емоции срещу нея, този път заради репликата й, че след толкова много страдания, тя и Марина заслужават да спечелят шоуто. Това, което Любо не знае обаче е, че монолозите му с Велислава са на път да се превърнат в диалози, защото тя е решила да отвърне на удара.

През изминалата седмица, Марина – осъзнато или не, предизвика жестокия скандал на ревност между Валя и Моро
. „Тайната“ целувка, която Марин и Марина си мислеха, че е останала скрита от погледа на Валя взриви обстановката в катуна преди дни така, че се наложи тримата да изясняват ситуацията пред погледа на цяла България по време на лайфа в четвъртък. Същата тази вечер, по стечение на обстоятелствата, Марина победи Тони на елиминационния тест и така си запази мястото в шоуто. За нея обаче вълнуващото тепърва предстои, зашото по правилник, Марина трябваше да се завърне в катуна на Валя и Моро, където да живее през следващата седмица.

Засега Валя успява да запази самообладание, но е очевидно, че тайната целувка, а може би и нещо друго, тормозят душата й. Какъв разговор ще проведат двете жени ще разберем в епизода на КЪРТИЦАТА в понеделник от 20 часа по TV7.

Търси Къртица, понеделник-събота, 20:00, TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2