Dancing Stars

Петко Димитров и Яна напуснаха Dancing Stars

NOVA • От 0/5

Петко Димитров и Яна напуснаха Dancing Stars

Тройната войнишка самба на Петко, Яна и Лили им донесе „уволнение”.

Олимпийската шампионка Стефка Костадинова и Ивайла Бакалова дадоха своята подкрепа за „Краля на нощта”, но не успяха да наклонят везните в негова полза. Не помогна и  внушителната охрана на Петко, които подпираха с усмивка журито в гръб, преди да кометират танца на двойката.  Титулуваните като най-красива двойка в предаването – Петко и Яна напуснаха дансинга 2 стъпки преди финала след 11 седмици присъствие на сцената.

Стелла и Наско  станаха първите сигурни полуфиналисти и останаха извън танцовите дуели в последната вечер на редовни танцови елиминации в Dancing Stars.

Део и Елена  са втората двойка полуфиналисти в резултат на зрителския вот.   Подкрепяха ги водещият  Ники Кънчев и  шампионката Таня Богомилова, а към тях се присъедини и Графа, който изпълни най-новото си парче „А дано, ама надали” в компанията на очарователната Михаела Филева и VenZy.

Елен и Калоян представиха огнено пасо добле за трима с участието на Живко, заслужено обраха овациите на вечерта и също се класираха за полуфиналите.  Мария Силвестър и актьорът Стефан Щерев поздравиха Елен за смелостта й да признае публично  своя грешка  и  силата й да започне  ново начало.

Най-младата двойка Ангел и Дорина получиха приятелско рамо от Поли Генова и Михаела Филева.  Темпераментният им джайв бе блестящо изпълнен и не остави никакво съмнение в публиката.

Специални гости в снощното шоу бяха световните вице-шампиони от Венецуела – Джон Ербан и Клариса Санчес, които представиха своето неповторимо аржентинско танго.


Мариана Попова в компанията на Дани Милев Бенд изпя на испански най-новата си песен „Търся те”.

 

 


В понеделник 4-те двойки, които достигнаха до полуфинал ще представят своите нови танци и огледалните хореографии, отправени като предизвикателство от строгия съдия Калин Сърменов. Една от тях ще напусне шоуто, а на  финала за титлата ще се борят най-добрите три двойки.

 

 

 

Още за Dancing Stars, Денсинг старс

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg