Актуално Какво ще се случи...

Втори сезон на „Отмъщението” – от 11 юни по Нова ТВ

Добави коментар

„Отмъщението” се завръща по Нова ТВ от 11 юни – с втори сезон, нови интриги и нови мистериозни персонажи
„Отмъщението” се завръща по Нова ТВ от 11 юни – с втори сезон, нови интриги и нови мистериозни персонажи


В реалния живот главната героиня Емили Торн лови риба, плува с акули и си пада по зомбита

С неочаквани обрати и множество въпросителни около съдбата на главните герои, финалът на първия сезон на „Отмъщението” даде заявка, че дългото пътуване към възмездието едва сега започва. Точно с това обещание сериал №1 в САЩ се завръща в ефира на Нова ТВ със своя втори сезон – от 11 юни, всеки делничен ден от 21.00 ч.

Емили Торн е все така непристъпна и решена да отмъсти, но едновременно с това все по-често ще си задава въпроса докъде би стигнала и каква цена е готова да плати. В края на първи сезон тя разбра, че майка ѝ е жива - именно това ще я накара да промени ходовете си и да забави своя отмъстителен план.

В ролята на майка ѝ зрителите ще видят Дженифър Джейсън Лий, известна с участието си в заглавия като „Неомъжена бяла жена”, „Обратна тяга”, „Усмиряване” и др. Любопитно около Лий е, че сп. „Entertainment Weekly” я отличава за най-запомнящата се филмова роля на проститутка във филма „Последен изход към Бруклин” заедно с Джулия Робъртс
/„Хубава жена”/.


Вторият сезон на „Отмъщението” ще ни предложи още заплетени заговори и интриги – жива ли е Виктория и дали смъртта ѝ не е просто хитър ход от нейния план? Какви трудности предстоят за Даниел и какво място ще заеме Ашли в живота му и в Хемптънс? Какъв ще бъде следващият ход на Нолан и кой ще бъде мистериозният мъж, който ще се появи в живота на Емили Торн? Отговори на тези и много други въпроси феновете на сериала ще разберат съвсем скоро по Нова ТВ.


И докато Емили Торн търси възмездие сред лукса на Хемптънс, в реалния живот Емили Ван Камп е доста далече от образа на облечена по последна мода отмъстителка. В свое интервю за американско списание, тя признава, че не си пада по лъскавите партита – чувства се далеч по-комфортно с дънки и въдица в ръка и определено смята риболова за вид терапия. Най-големият ѝ улов е баракуда, а по време на една от последните ѝ почивка на о. Бора Бора скромно признава, че е плувала с... акули. И за да опровергае още по-категорично образа си на симпатична блондинка, добавя, че си пада по филми със зомбита – гледала е всички епизоди на фентъзи сериала “28 дни по-късно”, а нейн бивш приятел я запалва дори още повече, след като двамата си правят 3-месечен маратон и гледат почти всички филми за зомбита, правени някога.

Втори сезон на „Отмъщението” – от 11 юни, всеки делничен ден от 21.00 часа по Нова ТВ
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отмъщението

Раздяла с един от главните герои в новите епизоди на „Отмъщението”

Летни премиери по Нова от 21-ви юли 2014

Емили Ван Камп и Джош Боуман – двойка на екрана и в живота

Българка, танцувала за Мадона, участва в „Отмъщението”

Филмов уикенд на измамниците по GTV