На кафе

Дъщерята на Белослава не иска да стане певица като майка си

NOVA • От 0/5

Тази сутрин изпълнителката разкри Белослава своята формула за семейна хармония в „На кафе”.Дъщерята на Белослава – Божидара, предпочита професията на баща си – художника Евгени Йонов, пред професията на своята майка, стана ясно в днешния епизод на „На кафе”.

 

„Дара пее, но те всички пеят”, опита се да прикрие музикалния талант на дъщеря си изпълнителката. Въпреки че е събрало най-доброто от родителите си, засега 15-годишнoто момиче предпочита екстремните спортове и рисуването, като в момента изучава тънкостите на изкуството в Художествената гимназия.Белослава и съпругът й Евгени, с когото са заедно вече 16 години, нямат амбиции за детето си и предпочитат то само да намери път в живота. Певицата сподели на Гала, че би се радвала Дара да учи в чужбина, за да натрупа ценен житейски опит, както се е случило с тях двамата. Впоследствие обаче тя се надява да се върне в България.


Белослава разкри и нейната формула за семейна хармония, която се състои в това, че двамата със съпруга й са самостоятелни личности – „два центъра, които се балансират”. Освен това, след първоначалните години на силна емоция, сега е настъпил периодът на обичта, който е прекрасен. В грижите около семейството, дома и новите си проекти, не й остава много време, което да открадне за себе си. В ефир тя призна чисто по женски, че понякога забелязва белите си коси, но не винаги успява веднага да отиде на фризьор. 

 

Още за Белослава, На кафе

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg