На кафе

Дъщерята на Белослава не иска да стане певица като майка си

NOVA • От 0/5

Тази сутрин изпълнителката разкри Белослава своята формула за семейна хармония в „На кафе”.Дъщерята на Белослава – Божидара, предпочита професията на баща си – художника Евгени Йонов, пред професията на своята майка, стана ясно в днешния епизод на „На кафе”.

 

„Дара пее, но те всички пеят”, опита се да прикрие музикалния талант на дъщеря си изпълнителката. Въпреки че е събрало най-доброто от родителите си, засега 15-годишнoто момиче предпочита екстремните спортове и рисуването, като в момента изучава тънкостите на изкуството в Художествената гимназия.Белослава и съпругът й Евгени, с когото са заедно вече 16 години, нямат амбиции за детето си и предпочитат то само да намери път в живота. Певицата сподели на Гала, че би се радвала Дара да учи в чужбина, за да натрупа ценен житейски опит, както се е случило с тях двамата. Впоследствие обаче тя се надява да се върне в България.


Белослава разкри и нейната формула за семейна хармония, която се състои в това, че двамата със съпруга й са самостоятелни личности – „два центъра, които се балансират”. Освен това, след първоначалните години на силна емоция, сега е настъпил периодът на обичта, който е прекрасен. В грижите около семейството, дома и новите си проекти, не й остава много време, което да открадне за себе си. В ефир тя призна чисто по женски, че понякога забелязва белите си коси, но не винаги успява веднага да отиде на фризьор. 

 

Още за Белослава, На кафе

09:30
30.10.2020
На кафе - предаване на NOVA

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg