Актуално В програмата

Раздалечават очите на Гъмов със специална техника

Добави коментар

Специална техника ще разделечи очите на Гъмов в утрешния епизод на „Като две капки вода”. За да влезе в ролята на най-известния филмов мариачи – Антонио Бандерас...

Екипът очаква Васил Найденов в залата, Рафи - голям фен на специалния гост утре вечер
 
Специална техника ще разделечи очите на Гъмов в утрешния епизод на „Като две капки вода”. За да влезе в ролята на най-известния филмов мариачи – Антонио Бандерас, той ще бъде подложен на целодневна процедура. Тънкостите на сложната техника гримьорката е усвоила в едно от най-известните канадски студиа - Morot FX, където са преобразявали актьори като Анджелина Джоли и Дензъл Уошингтън за от филми като ”Колекционерът”, както и актьори от хитови заглавия като „След утрешния ден” и "Мумията: Гробницата на императора Дракон” и др.

Сред ВИП гостите
на шоуто продуцентите очакват и българската естрадна легенда Васил Найденов. Дали обаче той ще успее да се върне от Гърция, където е на почивка и чие изпълнение ще подкрепи, ще видим утре от 20.00 часа по Нова ТВ.

Рафи, когото ще видим в ролята на музикалния му кумир Роби Уилямс, ще се срещне и с друг свой любимец – специалният гост, който утре ще бъде вечният Джон Ленън.

Какво още ще видим на сцената на „Като две капки вода”? Стефан ще бъде Филип Киркоров, Милица и Албена ще се изправят една срещу друга в директен сблъсък с песен на Анастейша. Четири български песни ще звучат в сряда – Алекс ще бъде Орлин Горанов, Диана пък ще трябва да се справя с друг жанр – БГ хип-хоп за изпълнението си като Ицо Хазарта от култовите Ъпсурт, а Мария – Лили Иванова.

Утре вечер ще видим и за какво ще дари своите 1000 лв. Милица, която спечели миналата седмица. Участниците в "Като две капки вода" активно подкрепят различни благородни каузи и извън сцената. По време на благотворителен бал на Lions Club в Пловдив на търг бе разиграно необичайно преживяване - един ден зад кулисите на шоуто със звездата от Пловдив - Алексей Кожухаров. След сериозно наддаване, управителка на столична рекламна агенция плати 250 лв., за да може да присъства на подготовката и дегизирането на пловдивския актьор при поредното му превъплъщение. Благотворителното събитие бе посветено на създаването на център за деца с аутизъм в града на тепетата.

 

Дали Диана ще обръсне отново главата си за ролята на Ицо Хазарта и кой ще бъде специалният гост-изпълнител в ролята на Джон Ленън, ще видим утре вечер от 20.00 часа по Нова ТВ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“

Любо Киров се присъединява към журито на „Като две капки вода“

Звездно жури в „Като две капки вода за всяко дете“