Dancing Stars

Ицо Хазарта и Лили няма да танцуват хип-хоп в Dancing Stars

NOVA • От 0/5

Неочаквано за повечето зрители на Dancing Stars, снощи сцената напусна двойката на Ицо Хазарта и Лили.

 


Рапърът и коафьорката представиха своя фюжън-танц с лекота, а Хазарта имаше най-очарователната подкрепа сред гостите – по-голямата му дъщеричка Ади, която се скара на Торес за ниските оценки. И още - дъщерята на Ива Екимова – Дара, му изпя „You Are The Champion”, малък бийтбоксър го поздрави със специално парче, а Любен Дилов-син обясни на Алфредо Торес, че истинските рапъри никога не си въртят ханша. Много от феновете на Ицо останаха разочаровани от финалното решение, което разплака дъщеря му и лиши всички от възможността да видят как рап идолът танцува хип-хоп.

Зрителите спасиха от преки елиминации Люси и Петя
, а Есил Дюран бе сред гостите, дошли да покрепят тяхното изпълнение. Латинка и Фил разчитаха на топлата поддръжка на Катя и Здравко от дует „Ритон”.  Румен Луканов и Ралица  получиха защита  от  колежки  - Гала и Зейнеб.

Водещата Алекс Сърчаджиева бе една от хубавите изненади на вечерта. Тя се справи чудесно с танца ча ча ча, на който я тренира партньорът на Латинка - Фил.  
Калоян, партньорът на Елен Колева и Яна Акимова са треньорите на  републиканските шампионите на България  - Иван Иванов и Михаела Антонова от клуб по спортни танци “Дъга”, които снощи представиха пасо добле и доказаха, че може да си професионалист в танците дори и на 10години.

Стелла не беше в залата, дори като зрител, въпреки очакванията на участниците и феновете.  Наско Месечков каза пред камерата: ”Стелла, без теб залата е празна. Обичам те”


Петко и Яна представиха най-добрия танц за седмицата.  Красивата Райна  ще е новият партньор на Наско в понеделник, когато двойките ще танцуват хип-хоп, рокендрол и contemporary.

 

Още за Dancing Stars, Денсинг старс

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg