Актуално В програмата

Деян Донков и Рут Колева си режат косите в Къртицата

Добави коментар

Деян Донков и Рут Колева си режат косите в Къртицата. Двама нови участника влизат в КЪРТИЦАТА, тази вечер, 2 април.

Деян Донков и Рут Колева си режат косите в Къртицата. Двама нови участника влизат в КЪРТИЦАТА, тази вечер, 2 април.

Във вторник вечер зрителите ще имат възможност да определят първия заподозрян за саботьор в Групата. В началото на живото предаване ще бъде открита телефонна линия с номер 1744, на който зрителите ще могат да гласуват за най-подозирания от тях участник. Това от своя страна има дава и възможността да спечелят 5000 лв. Сумата ще отиде при един от гласувалите с sms, отговорил на въпроса „Кой е КЪРТИЦАТА?”. Освен седмични награди, зрителите могат да си спечелят и бюджета, натрупан от КЪРТИЦАТА от провалените мисии на Групата. Ако в последния епизод на шоуто, повече от половината от зрителите са разкрили КЪРТИЦАТА, сумата по нейната сметка ще отиде в сметката на един от зрителите.


От началото на шоуто Групата подозира трима от своите членове за КЪРТИЦАТА. Това са Азис, Миглена и Михаил. Един от тях ще бъде и първият застрашен да напусне шоуто в четвъртък. Кой ще бъде неговият опонент ще решат зрителите със своите гласове по време на живото предаване тази вечер.

За да коментират заподозрените и отношенията в Базата, гости в студиото на Иван и Андрей ще бъдат Марта Вачкова, Ваня Щерева и Катето Евро, които ще анализират обичайните и необичайни заподозрени. 

Отделно, двама нови участника ще влязат в КЪРТИЦАТА тази вечер. Кои са те и каква ще бъде тяхната роля в шоуто предстои да разберем до часове.


В поредното изпитание на КЪРТИЦАТА актьорът Деян Донков и певицата Рут Колева ще се наложи да загърбят суетата и да се изправят пред предизвикателството да отрежат косите си. Ще ги видим ли с бръснати глави или изпитанието, наречено „На косъм от победата”, ще бъде провалено в полза на КЪРТИЦАТА? 


По време на живото предаване тази вечер ще стане ясно и кой е най-големият страх на Николета Лозанова. В мисията „Клетката” тя и останалите от Групата ще търсят ключове, за да се освободят от метална клетка, пълна с плъхове.

Търси КЪРТИЦАТА всеки ден от понеделник-събота, 20:00, TV7.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2