Актуално Какво ще се случи...

Отвличат Салвадор Лютов - сряда, 3 април в „Столичани в повече” по bTV

Добави коментар

Отвличат Салвадор Лютов - сряда, 3 април в „Столичани в повече” по bTV
В следващия епизод на „Столичани в повече” Лютови посрещат в дома си най-малкия член на семейството – Салвадор. Бебето проявява чепатия си характер още от първите дни след раждането си и неминуемо успява да нагнети напрежението в семейството.


Вълнението от неговото появяване ще се отразят както на Лютови, така и на Чеканови и най-вече на Радко. Междувременно Йордан постъпва на новата си служба - боклукчия, но високите му очаквания за протичането на работния процес остават неоправдани. Той ще бъде принуден да се раздели със скъпия си костюм, но пък ще научи важен урок за това как да се справя с безспирния рев на внука си и кой е най-новият музикален хит, който ще донесе спокойствие в дома му. 


Сериозно напрежение витае и при Чеканови. Училищният готвач Рангел отново ще стане жертва на сексуалните апетити на „изкусителната” си шефка. Въпреки обзелото го притеснение, той няма да се откаже от възможността да извлече допълнителни облаги от новата си работа и дори да натрупа пари.

Съпругата на Рангел, Гълъбина, също ще се окаже в неприятна ситуация. След като Зоя е разобличена от Констатин и се озовава на улицата, измамницата се обръща за помощ именно към нея. Дали съпругата на Рангел ще се отзове на молбата на Зоя и как всичко това ще се отрази на двете жени в отношенията им с любимите мъже, зрителите ще разберат от следващия епизод на „Столичани в повече” тази сряда от 21.00 часа.

Стремежът към забогатяване ще осветли и ежедневието на Отец Григорий. Въпреки параноята, че над него тегне проклятие, той намира сили да отправи уникално бизнес предложение към Спас. Какво е то и дали Спас ще го приеме, зрителите на bTV ще разберат сряда вечер по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“