Dancing Stars

Гореща вечер в червено и черно в Dancing Stars

NOVA • От 0/5

Люси влезе в ролята на  Дон Корлеоне, а Глория посвети танца на своята майка на сцената на Dancing Stars


Люси Иларионов и Петя
спечелиха първите деветки на сцената на Dancing Stars със своето страстно танго, което  режисьорът изигра като киноактьор, в ролята  на Дон Корлеоне.


Oтличниците на сцената Стелла и Наско спечелиха първа позиция с атрактивно пасо добле, в което  и двамата бяха тореадори, а Ицо Хазарта и Лили постигнаха рекорд за най-ниска оценка, като получиха първата тройка от Алфредо Торес.


Снощи поп-фолк звездата Андреа направи своя танцов дебют в Dancing Stars. Алфредо коментира, че “Барби може да танцува”, а  партньорът й Живко рискува живота си, за да тренира певицата под строгия поглед на любимия й Кубрат Пулев.

Петко успя да подчини на сцената хубавата Яна, която преди това представи на черния жребец с благородно потекло Рудолф – всичко в името на пасо добле.


Елен Колева  отново се изкачи на върха като изтанцува най-добрия си танц от началото на сезона, а Латинка и Фил проляха кръв на сцената в ролята си на вампири. Детелин и Кети спечелиха овации за стайлинга си в бяло, зелено, червено.
Глория посвети танца си на своята майка, която празнува юбилей в ефир и получи огромен букет цветя.

За първа вечер от началото на шоуто  винаги усмихнатият и весел Алфредо Торес бе в ролята на лошото ченге. С остри критики, ниски оценки и нула подкрепа той провокира звездните двойки, които реагираха различно.  

Специален гост бе гръцкият медиен бос Янис Лациос, който е журирал в гръцкия формат на Dancing Stars.  Дамите на вечерта бяха избрали основно червено и черно за своите тоалети и подсилиха  пламъка на огнената сцена.

Още за Dancing Stars, Денсинг старс

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg