Dancing Stars

Андреа влиза в Dancing Stars

NOVA • От 0/5

Певицата Андреа е новото лице в Dancing Stars .

Нейн партньор е Живко, който след като държа в обятията си “сексоложка номер едно” г-ца Кобилкина, сега има неповторимия шанс да обучава една от най-сексапилните български фолк звезди. 


Въпреки че  премиерата им на дансинга на шоуто е в понеденик, точно  на 1 април,  пламенното пасо добле, с което двамата ще се представят, няма нищо общо с първоаприлска шега.

От една седмица Андреа и Живко тренират усилено в Берлин, където звездата временно живее с любимия си Кубрат Пулев.
При “пулеви” условия - в конферентната зала на хотела, без огледала, с мокет, вместо паркет на пода и под критичния поглед на Кубрат, Живко и Андреа вложиха много амбиция и старание в хореографията на своя танц по музика на Дарио Маринели, използвана в последната хитова екраницация на “Ана Каренина”  с участието на Кийра Найтли и Джъд Лоу.


Боксовият шампион показа завиден интерес към танците като беше чест гост на репетициите, държеше да разбере  какво точно е “поддръжка”, а после сам изпробва част от стъпките на пасо добле. Каква е разликата в “поддържката” между дребничкия Живко и шампионът тежка категория Кубрат е въпрос, на който само Андреа може да даде отговор, но тя през смях сподели, че се чувства напълно сигурна и с двамата.

Въпреки че е изключено да видим Кубрат сред танцуващите звезди на Dancing Stars, има голяма вероятност в следващите дни той да бъде сред ВИП-гостите на шоуто. Двамата с брат му Тервел ще трябва да застанат “от двете страни на барикадата”, защото ще им се наложи да поддържат конкуренти в лицето на Андреа и Детелин.
Как ще решат този “братски” спор и дали дансинга ще се превърне в ринг за тях и техните протежета предстои да видим.

Още за Dancing Stars, Денсинг старс

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Андреа влиза в Dancing Stars (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg