Архив Dancing Stars

Капка Георгиева напусна Dancing Stars

Добави коментар

Капка Георгиева напусна сцената на Dancing stars, след като за втори път се опита да овладее тънкостите на валса.
Изпълнението на Латинка и Фил изправи публиката и журито на крака

 Капка Георгиева

Капка Георгиева  напусна сцената на Dancing stars, след като за втори път се опита да овладее тънкостите на валса. Сред причините за това тя и партньорът ѝ да не се справят с танца на сцената, беше тежка травма в колената, която Капка получи по време на репетициите. За три седмици Капка показа, че на сцената на Dancing Stars има място за политика. Предстои да разберем обаче дали ще има  място и за шоу в политиката.



Болките в краката се оказаха общото между политиката и театъра по време на подготовката за петъчния LIVE. Латинка и Капка си разменяха различни съвети и рецепти. Латинка обаче успя да преодолее проблемите и темпераментното ѝ изпълнение с  Фил изправи публиката и журито на крака.


Двойките Румен Луканов и Ралица и Детелин Далаклиев и Кети бяха сред обичайните заподозрени за елиминации в  Dancing Stars. Л
ичният треньор на боксьора и колегата му в по-тежка категория Тервел Пулев, бяха сред гостите, които подкрепиха танцовите му умения, а на въпрос дали Детелин се справя добре на дансинга, треньорът отвърна, че му е време вече да се връща на ринга. Публиката обаче взе друго решение и „спаси“ двойката на „Шефа“ и „Малката“ /обръщенията, с които се наричат един друг Детелин и Кети/.  Румен Луканов си спечели похвала за най-прогресираща звезда на Dancing Stars, потвърдено от Галена Великова.

Михаела Филева и Billy Hlapeto разчупиха вечерта с хитовите си парчета, а прекрасните танцьори от клуб „Огоста Денс“, Монтана показаха, че Виенският валс има многобройни фенове сред публиката.
Любимият на Алекс Сърчаджиева – Иван Ласкин, беше зад кулисите на шоуто и мълчаливо следеше събитията. Във VIP зоната на публиката бяха най-сериозният организатор на концерти – Иван Несторов – Амебата, дошъл да подкрепи Петко и Яна,  Силвия Кацарова – съпричастна към участието на Латинка, Милен Цветков и големият син на Румен Луканов – Матю и  Димитър Стоянов, синът на Капка Георгиева.
За Илиана Раева и Никол вчерашната вечер беше посветена на коковете. Освен с нова прическа, Никол показа, че може  да експериментира и с роклите. Снощи тя бе с красив тоалет на модно студио FEDE –  памучен корсет в телесен цвят, "облечен" в черна дантела, цялостната визия е тип "фрак" с къси панталонки и голяма черна панделка.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денсинг старс , Dancing Stars

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV

Ивет Горанова и Тодор грабнаха 40 максимални точки в „Dancing Stars“

Свилен и Йовита се сбогуваха с „Dancing Stars“ след латино фиеста

Танцът на любовта ще подпали „Dancing Stars“