Архив Dancing Stars

Последните станаха първи в Dancing stars

Добави коментар

Актрисата Елен Колева и партньорът ѝ Калоян, които миналата седмица се спасиха от елиминации, изненадващо получиха най-високата оценка на журито от 31 точки

Изтощаващи тренировки и травми белязаха втората седмицата на спектакъла на сезона


Актрисата Елен Колева и партньорът ѝ Калоян, които  миналата седмица се спасиха от елиминации, изненадващо получиха най-високата оценка на журито от 31 точки и напълно потвърдиха поговорката, че последните ще бъдат първи. Романтичното им изпълнение преобрази сцената и като в машина на времето потопи публиката в атмосферата куикстепа от 30 години на миналия век.
70-годишната Латинка  Петрова бе наречена - сладурана от колегата си по професия Калин Сърменов  и се превърна отново в усмихнатата атракция на вечерта.
Холивудката каскадьорка Стелла и Наско, изиграха един наистина бесен джайв, с който затвърдиха високите си заявки за победа в шоуто.
Глория и Светльо потопиха дансинга в морскосиньо  и спечелиха трето място в класирането.
Боксьорът Детелин Далаклиев откровено си призна, че не харесва парчето, на което танцува джайв, но се зарадва на оценката от 19 точки, тъй като това  е любимото му число.

 

 

Изпълнението на Део

Изпълнението на Део провокира  екзалтираното “Браво” на Алфердо Торес.
Ангел не се поддаде на провокациите на Мойсей и амбициозно изтанцува темпераментен куикстеп в зелено.
Рапърът Ицо Хазарта е на път да се превърне в класик и фен на evergreen-парчета  след като първият му танц беше на песента на Франк Синатра „New York, New York”, а снощното му изпълнение дойде с гласа на Джон Ленън и Beatles.

Румен Луканов
Най-раннобудният сред участниците е Румен Луканов, който тренира усърдно от 8 сутринта и се бори да спечели титлата -”Румен бързите крака”.
Петко Димитров оцеля след зверските тренировки под ръководството на Яна и  представиха танц в цвят  на злато.
Усилените тренировки се оказаха изключително предизвикателство за звездните участници и дори предизвикаха травми в някои у тях.

Люси Иларионов, впечатли всички със своята пластичност, въпреки своите 152кг  и силна болка в коляното.

Политикът Капка Георгиева също получи тежка травма в колената, но след внимателните лекарски грижи тя намери сили и представи цветния си танц със завидно самообладание.

 

Зейнеб, която отпадната от шоуто по време на първите елиминации, коментира днес в предаването “На кафе”, че е приятно изненадана от положителните коментари  в интернет за нейното представяне  и допълни , че за нея не е важна целта, а пътят към нея.

В петък, 22 март от 20.00 часа, отново на живо в ефира на Нова ТВ, предстои да видим как публиката е  коригирала оценките на журито чрез своя sms-вот  и кого е  изпратила на елиминации.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денсинг старс , Dancing Stars

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV