Dancing Stars

Наталия Кобилкина напусна сцената нa Dancing Stars

NOVA • От 0/5

Наталия Кобилкина напусна сцената нa Dancing Stars
Ицо Хазарта се върна в играта


Наталия от Ростов на Дон, дойде, видя, но не победи на сцената в Dancing Stars. В петъчния LIVE, хубава сексоложка и танцовата й половинка Живко, се сдобиха с втора елиминация, която се оказа последна. Каубойският им танц и имидж имаше своите фенове, но те не бяха достатъчни, за да задържат двойката в шоуто.

След оттеглянето си от спектакъла, Кобилкина ще се заеме с отново с това, което прави най-добре – да дава професионални съвети за отношенията между мъжете и жените.  Онова, което зрителите няма да видят е самбата, която двойката усилено подготвяше на най-горещата песен на Глория Естефан.

Ицо Хазарта и Лили получиха силна подкрепа от журито. Зрителския вот ги върна отново в играта и им спести  танца в елиминациите.

Боксьорът Детелин Далаклиев и партньорката му Кети

Боксьорът Детелин Далаклиев и партньорката му Кети   представиха един много по-добър танц.

Шампионът по бокс бе защитен от шампиона по стрелба  Мария Гроздева. Зрителите  ги подкрепиха и им дадоха шанс да изиграят своя  виенски валс в понеделник.

Според журито мистър “Сделка или не”  е постигнал най-голям напредък в танците, а той допълни, че това е благодарение на партньорката му Ралица.


Според Нед, който бе сред гостите  в шоуто, Румен не е просто забавен, той е откровено смешен и за това си заслужава да остане   шоуто.

“Заради тези две баби всичко си заслужава” 
сподели Део пред камерите на Dancing stars и поясни, че двете му баби са силно развълнувани  и радостни от  неговия танц с  Елена.

Ангел за кратко смени Дорина с Мойсей,
за да изпеят тоталния хит на миналото лято - „Кой ден станахме”.
Алфредо Торес
А Алфредо Торес заряза стола си в журито, за да танцува с шампионката по художествена гимнастика Симона Пейчева.

В понеделник 25 март от 20.00 часа в ефира на Нова телевизия  предстои да видим как 12-те  звездни двойки ще се справят с ритъма на самба и  виенски валс.

 

Още за Dancing Stars, Денсинг старс

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg