Актуално В програмата

Откровено от бабата на Азис – известната гадателка Баба Станка

Добави коментар

Мнозина я познават като жената, която е дарила живот на известния Азис - като бабата на Азис. Но за други тя е пророчицата...

Тази събота, 13 януари в “Ничия земя” Даниела Тренчева ни среща с една изключителна жена. Това е баба Станка от Костинброд.

Мнозина я познават като жената, която е дарила живот на известния Азис - като бабата на Азис. Но за други тя е пророчицата, чиито думи режат като с нож. Казва истината и предвещава истината, колкото и да боли. Тя ви казва, че страданията идват от приятели, от свои хора. Тя дава примерите за вярата и неуспешното предсказание заради безверието.

“Определят я като пророчицата на България, но самата тя казва, че понякога ѝ идва отгоре онова, което приказва на хората, понякога - не.  Прочутата врачка твърди, че никой не отива при нея за хубаво, не говори за мъките и тревогите на потърсилите я и - както стана ясно - не обича медии.
Това е откровената изповед на една жена, която е виждала всичко. Едната част от всичкото е видяла през собствените очи, друга - през очите на другите.

Да, тя е давала съвети и стои зад гърба на всеки успех на талантливия си внук, но от години домът ѝ е пълен с големци и хора с беди, които съветва, защото рови в миналото и предсказва бъдещето.”
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ничия земя

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

Мехмед Али Агджа ексклузивно пред NOVA

Премиерен сезон на „Хавай 5-0“ и селекция от предавания през юли по NOVA

Необикновената история на един бивш мюсюлманин и настоящ свещеник

НИЧИЯ ЗЕМЯ: Какво вижда един убиец убивайки?

В програмата:

01:15 28.03.2024
Тв програма NOVA NEWS
03:50 28.03.2024
Тв програма NOVA NEWS
06:30 28.03.2024
Тв програма NOVA NEWS
16:10 28.03.2024
Тв програма NOVA NEWS
19:15 28.03.2024
Тв програма NOVA NEWS