Актуално Други

"Откраднат живот" с благодарност към медиците

Добави коментар

Жест на благодарност към лекарите и медицинските сестри събра на снимачната площадка актьорския състав на „Откраднат живот“.

Жест на благодарност към лекарите и медицинските сестри събра на снимачната площадка актьорския състав на „Откраднат живот“.

 

„С всичко колеги сме съпричастни към работата на медиците. В този финалнеи кадър, актьорите застават в лично качесто, за да аплодират хората на първа линия, които всеки ден се борят за човешкия живот“, коментираха пред камерата на  "На Кафе" продуцентът Евтим Милошев и режисьорът Димитър Димитров. 

 

Добави описание

 

„В „Откраднат живот: Системата“ всичко се промени, както в момента се случва и в реалния живот. Наложи се сценарият да бъде пренаписан, а също така ускорихме целия снимачен процес, за да може колегите да се приберат при семействата си и да бъдат у дома възможно най-скоро.  Работим в тежки условия, спазвайки всички мерки и предписания. Тук е момента да призова всички хора, които не са на работното си място, да останат вкъщи. Изключително важно е в този момент да подходим отговорно“, сподели Евтим Милошев. 

 

Продуцентът на хитовия бъларски сериал допълни, че екипът е обсъждал включването на Корона вируса в сюжета, а историята ще бъде запазена за близко бъдеще.

 

Сцени на ревност, директни въпроси и откровени разговори ще бъдат в центъра на предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Системата“ тази седмица от 20:00ч. по NOVA. Докор Огнянова ще се опита да изясни ситуацията с доктор Ковачев, а сестра Райкова ще потърси истината за чувствата на Цвети. Междувременно доцент Захариев ще се впусне в мъжки подвизи, търсейки стария запас от чар и самоувереност. Гладна стачка ще подложи на изпитание отношенията на Кари и Пепе, които са твърдо решени да прекарват заедно своето време.


Ще намерят ли любовта в „Св. Анастасия“ лекарите и най-младите пациенти?-зрителите ще видят в предстоящите епизоди, тази седмица по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​