Актуално Какво ще се случи...

„Откраднат живот“ ще изненада българските зрители с трети сезон

Добави коментар

След успеха на първите два сезона на сериала екипът отново се събра на снимачната площадка, за да продължи историята на МБАЛ „Св. Кирил“

Хиляди зрители затаиха дъх по време на големия финал на сезон 2 на най-успешния медицински сериал у нас, излъчван по NOVA. В рамките на един час "Откраднат живот" успя да преобърне съдбите на героите, поставяйки нови въпроси и ситуации за разрешаване.

 

Дали отмъщението или опрощението ще направлява съдбите на лекарите в „Откраднат живот“, почитателите на продукцията ще имат възможност да разберат в сезон 3, който вече е събрал актьорите на снимачната площадка. „Тази година прекарахме 80% от времето си в снимки на сериала – създадохме едно семейство“, разказа Алек Алексиев пред Евтим Милошев, който влезе в ролята на репортер и представи целия екип и подготовката за новите епизоди на „Откраднат живот” в "Здравей, България". Актьорският състав добави, че за героите предстоят нови наистина неочаквани ситуации, както и приятни моменти, свързани с наближаващата Коледа. „В момента в сградата на болницата „Свети Кирил” има над 100 души, които работят по новия сезон. Снимките се развиват изключително динамично с два екипа”, разкриха още от продукцията. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​