Актуално Други

„Откраднат живот“ с изненада за Националния отбор по художествена гимнастика

Добави коментар

Необикновена тренировка, придружена от снимки, цветя, пожелания и вълнуващи моменти, получи Националният отбор по художествена гимнастика – девойки, от актьорите Дария Симеонова и Димо Алексиев. Поводът за изненадата беше рождения ден на една от талантливите състезателки Биляна Писова.

Необикновена тренировка, придружена от снимки, цветя, пожелания и вълнуващи моменти, получи Националният отбор по художествена гимнастика – девойки, от актьорите Дария Симеонова и Димо Алексиев. Поводът за изненадата беше рождения ден на една от талантливите състезателки Биляна Писова, която е сред големите фенове на „Откраднат живот“ и мечтае от дълго време да се срещне с участниците в най-успешния медицински сериал в България.

 

Добави описание

 

„Най-важното е да бъдете заедно и да се подкрепяте. Хубавите неща са още по-приятни, когато ги споделяме с хората около нас“, сподели Димо в разговор с младите почитатели.. „Един ден тези деца ще печелят олимпийски медали, а ние ще се радваме, че сме имали възможност да се запознаем с тях. Обичам да правя изненади – необходимо е само желание, за да направиш някого щастлив“, разказа пред камерата на NOVA Дария, която заедно с Димо поднесе огромен букет на рожденичката в залата на младите надежди. На големия въпрос на отбора дали ще има трети сезон, актьорите загатнаха, че най-доброто предстои с още по-интересни развръзки. Димо и Дария също получиха изненада – част от оригиналната хореография, която отборът подготвя за предстоящи състезания.

 

Добави описание


Тази седмица много от героите в "Откраднат живот" ще прекрачат границата във взаимоотношенията, преобръщайки собствените си представи за света и мястото им в него. След завръщането си Калин ще се сблъска с необратими промени в своето семейство. Разговорът с Евгения ще провокира Биляна да създаде своя версия за случилото се с Калин и Алекс, изправяйки се пред огромна дилема за бъдещето на любимия ѝ човек. Виолета Захариева ще достигне предела на емоциите, които ще я провокират да срине собствената си лаборатория. Докато наблюдава разрухата й, съпругът ѝ ще продължи да търси д-р Стилянова, която ще се опита да предпази сина си от миналото.


Дали Биляна ще признае причината за своите терзания? Ще изплува ли Виолета на повърхността и какви ще бъдат причините за тоталната загуба на контрол? – ще разберете в предстоящите епизоди на „Откраднат живот“, от вторник до четвъртък, в 21:00ч. по NOVA.    

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​