Какво ще се случи...

„Откраднат живот: Антитела“: Опасен чар и несигурност в „Св. Анастасия“

0/5

 
Интриги и любовни обрати ще провокират лекарите в новите епизоди  на „Откраднат  живот: Антитела“ 

 

Тази седмицата пластовете в отношенията на лекарите ще се разместят за пореден път с появата на нов герой – доктор Лилия Куртева, която зрителите видяха за първи път в последните епизоди на миналия сезон. Бившата съпруга на доктор Пенев ще се окаже в болницата за по-дълго, отколкото той би желал, а това ще доведе до поредица от междуличностни ситуации.

 

Фотев

Фотев

Интересът на доктор Чилингирова към Фотев ще продължи да нараства, а притесненията на Борис ще го доведат до сериозни разговори с всички замесени в необичайната ситуация.

Категорчният бизнесмен ще предприеме нови действия, които ще включват смела покана и ултиматум за показанията на Цонев. Критичното състояние на бившия директор на „Св.Анастасия“ ще провокира доктор Кръстева да потърси Цвети и да я помоли за съдействие в битката с животозастрашаващия вирус.

 

Чилингирова

Чилингирова

Първи стъпки към Кая ще направи доктор Хаджихристев, който ще покаже своя интерес и желание да я опознае.

 

Райкова

Райкова

Сестра Райкова ще трябва да се изправи пред себе си и да реши дали е готова да продължи напред или трябва да отхвърли предложението на своя колега.

Ще попадне ли Нора в плен на чара на Фотев? Ще успее ли професор Цонев да се възстанови? Ще има ли нова любовна история в „Св. Анастасия“? – зрителите ще научат в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.  

Още за Откраднат живот

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg