Актуално В програмата

От „зелената карта“ до „Зелената книга“ с Димитър Маринов ексклузивно в „Темата на NOVA“

Добави коментар

Никога церемонията по връчването на “Оскарите” не е предизвиквала такова вълнение в България както тази година.

 Никога церемонията по връчването на “Оскарите” не е предизвиквала такова вълнение в България както тази година. Затова обаче има основателна причина. За пръв път  националния ни трибагреник бе на сцената на най-престижните филмови награди. Кой е човекът, който представи страната сред световния кино елит? Отговор на този въпрос търси „Темата на NOVA” тази неделя след централната емисия новини.

 

Добави описание

 

Репортерът  на NOVA Ивомира Пехливанова ще се срещне с българския актьор Димитър Маринов броени минути след кацането му в България. Тя ще ни потопи в необикновения сюжет на неговата разтърсваща житейска история, която спокойно може да надхвърли въображението дори на най-смелите сценаристи.

 

„Понякога животът може да напише най-вълнуващия сценарий – със сюжет и развръзка, на които би завидял дори Холивуд. Това е една история за „Оскар“, но и история, достойна за „Оскар“.

 

Принадлежи на единствения българин, който някога се е качвал на най-известната сцена в света на киното. Пътят до червения килим обаче минава през затвор, счупени пръсти, изгнание и 100 долара в джоба“, споделя Ивомира за историята, която ще разкаже.

 

Добави описание

 

Репортерът на NOVA ще разходи Димитър до знакови за детството и младостта му места из София и ще ни покаже една история, в чиято главна роля е животът, който едновременно ни поставя на изпитания, но и ни подарява неограничени възможности.

„Да се построи мостът между двете е роля, която винаги е поверена на човека. За останалото, както казва героят на Димитър Маринов в „Зелената книга“ – „Нужен е кураж!“, допълва Ивомира Пехливанова.

 

Не пропускайте емоционалната среща с един невероятно талантлив български актьор, сбъднал американската мечта, но никога не забравил откъде е тръгнал в „Темата на NOVA“ тази неделя след централната емисия Новини по NOVA.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Темата на NOVA

„Съдби за продан” в „Темата на NOVA“

„Новата вълна” в „Темата на NOVA”

„Да уловиш слънцето” в „Темата на NOVA”

„Ничии и свои“ в „Темата на NOVA“

„В лабиринта на ТЕЛК” в „Темата на NOVA“

В програмата:

19:20 27.04.2024
Тв програма NOVA
20:45 27.04.2024
Тв програма NOVA NEWS