Актуално В програмата

Осминафиналите от Шампионската лига – тази седмица по bTV Action, Ring, bTV Radio

Добави коментар

bTV Media Group ще направи съпричастни феновете на Шампионска лига тази седмица с два от своите тв канали, една радиостанция и онлайн платформа.

На своя стадион Сан Паоло Наполи се чувства окрилен от горещата подкрепа на привържениците си. Тя ще е още по-необходима в реванша с Реал Мадрид от осминафиналите в Шампионската лига. Наполи – Реал Мадрид, вторник, 7 март от 21:00 ч., пряко по bTV Action, bTV Radio и онлайн на Voyo.bg. Студиото е с водещ Валери Генов, а коментатор – Никола Кацаров.

 

В Лондон, по същото време, Арсенал ще иска да измие срама от първия мач с Байерн Мюнхен. Двубоят започва в 21:00 ч., пряко по Ring с Борис Касабов.

 

Като домакин Барселона има магически мачове в Шампионската лига. Сега ще има нужда от магията на триото Лионел Меси – Неймар – Луис Суарес, за да постигне чудото срещу Пари Сен Жермен в осминафинала-реванш. Срещата е в сряда, 8 март от 21:00 ч., пряко по bTV Action, bTV Radio и онлайн на Voyo.bg. Студиото е с водещ Данчо Георгиев, а коментатор е Борис Касабов.

 

Същата вечер, след дузината пропуски в Лисабон, Борусия Дортмунд ще търси поправителен срещу Бенефика в Германия, пряко по Ring от 21:00 ч. с Явор Кръстев.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шампионска лига

Титаничния сблъсък между „Барселона“ и „Байерн“ Мюнхен – в каналите на bTV Media

​3 и 4 кръг от турнирите на УЕФА – ексклузивно в каналите на bTV Media Group

Шампионска лига: Аякс – Динамо Киев, пряко по bTV Action, bTV Radio и онлайн на Voyo.bg

Най-интересните срещи от Шампионската лига – пряко в каналите на bTV Media Group

Финалът на Шампионската лига пряко по bTV Action