Актуално В програмата

Последен елиминационен дуел във „Фермата: Нов свят“

Добави коментар

Краси Джунов и Митко Калайджиев излизат на Арената

Седмица преди големия финал на „Фермата: Нов свят“ двама от най-близките приятели сред фермерите - Красимир Джунов и Димитър Калайджиев, ще застанат един срещу друг. В събота вечер те ще се борят за мястото си в шоуто в последния за този сезон дуел на голямата Арена. Фермерът на седмицата Димитър Караиванов избра за първи дуелист сиромаха Краси, който е единственият в стопанството без нито един елиминационен дуел зад гърба си.

 

„Благодарен съм на Митака, че ме посочи, защото това е последният дуел на голямата Арена и смятам, че всеки трябва да мине оттам преди финала“, коментира добронамерено автомонтьорът. 

След като Сами Хоссни спечели имунитет от дуел, Краси бе изправен пред трудния избор кой от двамата си близки приятели да предизвика в събота вечер – Станислав или Димитър, и в крайна сметка се спря на младия бизнесмен.

 

„Той е доста силен противник, но с по-малко опит от останалите. Искам да използвам този минимален шанс, който имам, да се опитам да се върна и да отида на финала“, обясни решението си Краси.

 

Опонентът му окачестви избора като очакван и обеща да се бият приятелски. Малко по-късно Митко коментира, че има чувството, че ще се върне като победител.

 

Добави описание


В последната за един от двамата дуелисти вечер във фермата групата традиционно се събра около лагерния огън, за да изпрати символично Митко и Краси под музикалния съпровод на трио „Трима“. Чаровната петгодишна певица Тони успя да трогне до сълзи участниците, като най-емоционално изпълнението ѝ подейства на Веселка и Митко Калайджиев.


Предпоследната седмица във „Фермата: Нов свят“ бе изпълнена с много емоции за участниците, които се срещнаха и приобщиха към каузите си някои от най-известните и любими български звезди. Гости в стопанството бяха Асен Блатечки, Владимир Каролев, шампионката Таня Богомилова, ултрамаратонецът Краси Георгиев, Тити Папазов, Катерина Евро, Диана Любенова, Сашо Кадиев и Деси Стоянова, Део и Марина Кискинова. Всички те си купиха от фермерските продукти, произведени от участниците, и дариха средства за каузите им. Част от събраните пари ще отидат за деца, лишени от родителска грижа, а с останалите ще бъде подпомогната Веселка, за да направи детска стая за трите си деца.

 

Добави описание


В петък вечер фермерите ще се срещнат и ще съберат последни дарения от Башар Рахал, Венета Райкова и  потомката на Васил Левски Христина Богданова.

 

Добави описание


Големият финал на „Фермата: Нов свят“ на 14-ти декември ще бъде излъчван на живо от 20.00 часа по bTV и за втора поредна година ще може да бъде проследен на уебсайта на предаването fermata.btv.bg, където благодарение на 360-градусова камера феновете ще получат ексклузивен поглед към всичко, случващо се пред и зад кадър, в реално време.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9