Актуално Други

Още един от „Щурите съседи“ иска да работи в България

Добави коментар

Хесус Олмедо е познат още от сериалите „Легендата за Испания", „Империум" и „Новите съседи"

След като преди време Начо Герерос от „Щурите съседи“ призна, че би било страхотно  да работи по проект в България, още един негов колега от същия сериал изрази подобно желание.

 

Добави описание


У  нас Хесус Олмедо е познат от ролите си – на Марк в сериалите „Легендата за Испания" и „Империум". В излъчвания по bTV Comedy сериал „Щурите съседи" е Рикардо, а в „Новите съседи" е Диего – синът на доня Фина. До момента е участвал в общо 24 сериала.

 

„Вече бях работил в „Щурите съседи", затова когато ми предложиха ролята на сина на доня Фина, веднага приех, разказва той в интервю за bTV.bg. Всичко в този сериал ме привлича. Актьорите са Божи дар, а сериалът е лидер в комедийните продукции в Испания“.

„Имах късмета да се влюбя във всичките си герои, наслаждавам се на всяко предизвикателство, признава той. Смятам, че у всеки герой съм оставил и малко от себе си“.

„Зная, че в последните години в България се снимат и испански продукции, продължава Хесус Олмедо. Ще се радвам да посетя прекрасната ви страна, пък дори и да е за работа в някой филм. Благодаря ви, че следите сериалите ни“. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър