В програмата

Оригиналната продукция на AXN „Забравена“ се завръща с втори сезон на 15-ти май!

0/5

Оригиналната продукция на AXN „Забравена“ се завръща с втори сезон на 15-ти май!

Днес, Sony Pictures Television обяви официално, че приветстваният от критика и публика сериал „Забравена“, който беше заснет изцяло в София, се завръща за втория си сезон с премиера за България на 15 май по AXN.


“Забравена” е с участието на Стана Катич („Касъл“), а в центъра на събитията е агентът от ФБР Емили Бърн (Катич), която докато е по следите на известен сериен убиец, изчезва без следа и е обявена за мъртва. Шест години по-късно, Емили е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея докато е била в плен. Завръщайки се в къщи тя разбира, че съпругът ѝ Ник (Патрик Хюсингер) се е оженил повторно, а синът ѝ е отглеждан от друга майка, всъщност единствената която детето познава. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.

 

Добави описание


През втория сезон, след като проследява и убива своя похитител, Емили се опитва отново да се върне към нормалния си живот на майка и оцеляла след шест години на физически и психически изтезания, но дори докато възстановява връзката си със сина си Флин, Емили не може да се отърси от мрака на миналото си. Тя привлича на своя страна в тайно разследване на загадъчната си история бостънския полицейски следовател Томи Гибс. Когато случаят отново заплашва да стане смъртоносен, Емили ще рискува всичко, за да разкрие истината и да защити семейството си.
„Забравена“ е поръчан за международните мрежи на Sony Pictures Television и е продуциран от Masha Productions. Сериалът ще излъчват AXN и други мрежи и платформи на Sony в Русия, Европа и Латинска Америка, а Amazon Prime Video ще излъчва за САЩ, Великобритания и други избрани територии по-късно тази година. Изпълнителен продуцент и режисьор е Одед Ръскин („False Flag“, „Beauty and the Baker”), заедно с Джули Глюксман, Стана Катич, Мат Сърълник и Мария Фелдман. Режисьори на продукцията са Адам Сандерсън и Каша Адамик. Сериалът е създаден по идея на Гая Виоло и Мат Сърълник и е базиран на оригинален сценарии, дело на Виоло.


Във втория сезон на „Забравена“, освен Стана Катич и Патрик Хюсингер („Джак Ричър: Не се връщай“) ще видим отново и Кара Теобалд („Имението Даунтаун“), Нийл Джаксън („Западен свят“, „Welcome to Marwen“), Ейнджъл Бонани („False Flag“) и Пол Фрийман („Кучетата на войната“). Новите лица във втори сезон са Матю Ле Невез („The Widow“) и Наташа Литъл („The Night Manager“). Ле Невез е в ролята на Кал Исак – бивш морски тюлен, склонен към обезоръжаващ оптимизъм, а Наташа Литъл е в ролята на специален агент Джулиан Гюнарсен – хладнокръвен профайлър от ФБР, Джулиан се присъединява към офиса в Бостън, за да залови извършителя на смъртоносна терористична атака.

Още за Забравена

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg