Актуално Други

Онлайн премиерата на Новият папа с дни по-рано в HBO GO

Добави коментар

Продължението на „Младият папа” от 2017 г. от режисьора, носител на Оскар, Паоло Сорентино, „Новият папа“, дебютира първо в HBO GO в страните на HBO в централна Европа.

Продължението на „Младият папа” от 2017 г. от режисьора, носител на Оскар, Паоло Сорентино, „Новият папа“, дебютира първо в HBO GO в страните на HBO в централна Европа. В петък, 10 януари, ще бъде достъпен първи епизод от сагата, която ни потапя в потайностите на Ватикана.

 

Добави описание

Човешките желания зад стените на вярата, пороците и колебанията на обитателите на съвременното папство се разгръщат в девет епизода.  Всичките те са режисирани от Паоло Сорентино. Сценарият е дело на Сорентино, Умберто Контарело и Стефано Бисе.
 

В актьорския състав към Джъд Лоу се присъединява Джон Малкович, а също така ще видим и специалното участие на Шарън Стоун и Мерилин Менсън в епизодични роли.

 

Добави описание

 

Новият сезон започва там, където „Младият папа“ ни остави - Лени Белардо (Джуд Лоу), известен като папа Пий XIII, е в кома. След непредсказуем и мистериозен обрат на събитията, държавният секретар Анджело Войело (Силвио Орландо) успява да постави сър Джон Бранокс (Джон Малкович), очарователен и изискан умерен английски аристократ, на папския престол. Джон Приема името Йоан Павел III. Новият папа изглежда идеален, но той крие тайни, а действията и поведението му издават крехкост и несигурност. Войело веднага разбира, че няма да е лесно да замени харизматичния Пий XIII. В капан между живота и смъртта, Лени Белардо се е превърнал в светец, а хиляди вече го идолизират, подхранвайки контраста между фундаментализмите. Междувременно Църквата е под атака от външни заплахи и скандали, удрящи символите на християнството и рискуващи да разрушат необратимо установената религиозна йерархия.  Както винаги обаче във Ватикана нищо не е това, което изглежда. Доброто и злото продължават ръка за ръка към историята и за да стигнем до разминаването, трябва да изчакаме събитията да поемат своя ход.
 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Новият папа

Официален трейлър на „Новият папа“ и какво да очакваме от първите епизода