Актуално В програмата

Ожесточен женски сблъсък и открит саботаж тази вечер в Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Зрителите на NOVA ще видят как младата фракция в женския отбор ще продължи да играе ключова роля в червената кухня, но финалът няма да е с предизвестен край...

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще видят как младата фракция в женския отбор ще продължи да играе ключова роля в червената кухня, но финалът няма да е с предизвестен край, въпреки изобилието от подмолни стратегии и удари под кръста. В предстоящия епизод ще станем свидетел на кулинарен дуел между две нахъсани за победа жени, а победителката ще получи предимство, което ще ѝ позволи да завоюва не само сериозни позиции в Hell’s Kitchen България, но и да се бори за място поне в едно мъжко сърце. При мъжете черната овца в отбора ще се превърне в най-добрата опора за капитана на кухнята, като в допълнение синята бойна машина ще заработи в синхрон в името на успешния финал на вечерната резервация.

 

Добави описание


След като една част от женския отбор бавно и методично превърна началната учителка Галя в истински аутсайдер в кухнята и шеф Ангелов я прати на поправителен изпит, то отборът на „опитните“ при дамите отвърна на удара и красавицата Соня беше посочена като едно от най-слабите звена в кухнята. Сложните взаимоотношения, които могат да се родят в един женски колектив, ще изправят кулинарния блогър срещу сезонния готвач в ожесточена битка за одобрението на шеф Ангелов. Предстои да разберем и дали дуелът за оставане в Кухнята на Ада ще задълбочи делението между двата лагера или пък ще стане чудо, което да сплоти женската половина на Hell’s Kitchen? Със сигурност само една ще победи и ще полети от щастие, че е натрила носовете на останалите. Коя ще бъде тя ще разберем тази вечер в новия епизод на кулинарното състезание.

 

Добави описание


Вечерната резервация в Hell’s Kitchen България и този път ще изправи  шеф Ангелов пред истинско изпитание. Капитаните в синята и червената кухня ще се опитат да дърпат юздите на професионалистите с желязна ръка, за да успеят да нахранят гостите на Hell’s Kitchen България. Присъствието на ВИП гости в ресторанта ще вдигне градуса на напрежението в кухните. Сините ще изпълняват сложни поръчки на кралицата на красотата Жени Калканджиева и нейните прекрасни приятелки, а червените ще готвят за Тити Папазов и част от шампионите на България по баскетбол. Ще успеят ли готвачите да нахранят специалните гости на ресторанта ще разберем съвсем скоро. Как ще завърши решаващата вечер в Hell’s Kitchen, кой ще напусне кулинарното шоу за винаги и кой ще получи втори шанс – гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер по NOVA от 21:00 часа.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Ресторантьорският наследник Керан беше изгонен от Hell’s Kitchen

Трима нови топ готвачи си спечелиха място в Hell’s Kitchen

Поразяващата уста Фънки жури в Hell’s Kitchen заедно с шеф Ангелов